Arany Elixír Csikung hétvége

A legfontosabb gyakorlatok és tanítások egy csokorban!

Egészség, vitalitás, élet-egyensúly, céljaid megvalósulása. A legnagyobb ajándékok, amiért érdemes csikungoznod!

A Női Csikung ÉLETMÓD a testi-lelki egyensúlyról szól, ami örökre veled marad. Imádni fogod, ahogy egyre több az energiád, egészségesebb vagy, oldódnak blokkjaid és sorra valósulnak meg álmaid. Mindezt egy aktív és energikus női közösségben. A többi…pozitív mellékhatás!

A Kelet és Nyugat Belső Alkimista Tanítói

Együttműködésünk alapja az az őszinte és barátságos kapcsolat, amelyet 2021 óta ápolunk az Igneum csapatával közösen. Míg Péter a nyugati, úgy Nikol a keleti belső alkimista tanításokat adja át. Munkásságunkban találkozik kelet és nyugat, melyet egyetemes, emberi tudáskincsként közvetítünk.  Több közös programon támogatjuk és ajánjuk egymást Péterrel, ez is egy ilyen alkalom, ahol Péter ajánja számodra az Arany Elixír Csikung Hétvégét és a Csikung oktató képzést!

Hiszen a keleti belső alkímia gyakorlati megvalóstásának módszertana a csikungban rejlik! Ez a hiányzó láncszem! Ahol minden összeért, értelmes kerek EGÉSZet alkot!

Az egészséges és boldog, önmegvalósító  élet alapelemei!

Arany Elixír Csikung 1 napos workshop, ÉLŐ ONLINE csomag (NEF 1)

BÓNUSZOK LEJJEBB KIFEJTVE

CSOMAG DÍJA:

19.999,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Arany Elixír Csikung 2 napos workshop, ÉLŐ ONLINE csomag

BÓNUSZOK LEJJEBB KIFEJTVE

CSOMAG DÍJA:

49.999,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Arany Elixír Csikung 2 napos workshop + oktató képzés

BÓNUSZOK LEJJEBB KIFEJTVE

CSOMAG DÍJA:

200.000,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Mit kapsz az első nap során?

Már az első nap megérted az emberi test működésének mozgatórugóit, az élet körforgásának szabályszerűségeit, a változás pszichológiáját. Mindezeket rendszerbe foglaltan megkapod, klucsként az életed irányításához, a sorsod megváltoztatásához!  

Elmélet + ÉletKapu  Gyakorlatsor + Meditáció = ÉletKapu Csikung 

Mit kapsz a második nap során?

Folytatódik az összefüggések megértése az 5 elem, az 5 fázis tanításaival, de immár a belső térben, a saját tested szintjén lesznek megtapasztalásaid. Mit jelent fókuszálni az energiát, mit jelent kiegyenlíteni az elemeket magadban? Mit jelenet összerendezni az egész aurád? Hogyan tudod kitisztítani a fejed, lényedet középpontba rendezni és hatékony új valóság teremtésre állítani energiarendszered?

Elmélet + Összerendező Gyakorlatsor + Meditáció = Arany Elixír csikung

Részletes videó a hétvégéről:

Olvasd el bővebben a részleteket a miértekről, nyisd ki a kis plusz jeleket:

Az Energia Fitnesz komplett gyakorlatsorai, amiből ezen a hétvégén két gyakorlatsor is megtanulsz majd! a fizikai testmozgáson keresztül, az energetikai erőforrások felszabadításával, de a lelki-érzelmi aspektusaink és szellemi fejlődésünk belső útjával tanít élni belső és külső erőforrásaiddal.

Szívesen megismertetlek az energiarendszereddel, s leszek vezetőd- társad a nőiséged kibontakoztatásában, s várlak a már a jókedvű, életörömükre és teremtő erejükre rátalált gyakorlók körébe. 

Ha felébreszted alvó erődet, kiapadhatatlan erőforrásra lelsz, amit bármely cél megvalósításának szentelhetsz: legyen az egészség, szerelem és párkapcsolat, gyermekáldás, valódi hivatás vagy a bőség megteremtése.

Ha csak a tüneteket kezeljük, az alapvető egyensúlytalanság nem áll helyre. Az átmenti javulás nem válik tartóssá.  A betegség egyre hosszabb ideig áll fenn, gyakran áttevődik más területekre, szervrendszerekre is, végül krónikussá, sajnos bizonyos esetekben fatálissá válik. 

Amikor a betegség már a fizikai test szintjén megjelenik, addigra a többi szinteken (energetikai, érzelmi, mentális) már régóta fennálló problémákra nem találtunk megoldást. A lelkünk üzenete után a testünk üzen, végül pedig a betegség maga tudatosítja a problémát és kényszerít változtatásra. 

A kínai gyógyászat a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, betegség esetén pedig a kiegyensúlyozatlanságok helyreállítására. 
Nagyon fontos, hogy a tanfolyam során fejlesztjük a testtudatosságot, a figyelem egyre pontosabban képes megérezni a felborult állapotokat. 

Mi a NEF? A Női Energia Fitnesz, azaz NEF a női belső alkímia taoista tanításokra, a női taoista csikung és jóga gyakorlatokra épülő női egészség és életmód rendszer. A széthullott tanítások összegyűjtője és egyberendezője Pozsgai Nikoletta. Saját és a NEF gyakorlók tapasztalatai alapján női erőforrás aktiváló és vitalizáló mozgásrendszerbe foglalta, 2006-ban kapta a nevét. A kidolgozott és bizonyítottan hatékonyan működő mozgásforma azért is különleges, mert a női teljesség beavató útját ismerheti meg vele minden résztvevő.
Az egyes gyakorlatrészeket tudatos légzéssel kísért belső vizualizációk is segítik. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására való speciális mozgásforma, mely aktiválja a mély- és gátizmokat is.
 

Amihez kulcsokat kapsz: önfelszabadulás, öngyógyítás, megvalósítás!

Neked való az Arany Elixír  Csikung hétvége, ha:

Miért lesz életed egyik legjobb döntése az Arany Elixír Csikung hétvégén részt venned (és akár oktatóvá válnod)?

Szétszórtság, ezervelé szakadás, rohanás, teljesítés, megelelés, nincs idő önmagadra. Ha ezeket tapasztalod, akkor biztosan jó döntés lesz megszerezni a kulcsokat, hogy változtass! 

Elmagyarázom miért van így és megmutatom, hogyan lehet másképp! 

Összeszedett, céltudatos, hatékony élet, jó időbeosztás – ezek mind tanulhatók! 

El is mondom hogyan és segítek megérkezned!

Felismerés, Megértés, Változás

Bemutatom hogya működik a test információs rendszere és miért nehéz változtatni annak ellenére, hogy akarod a változást! Segítek megérteni hogyan működsz, felismered min kell valójában változtatni, megérted hogyan tudod ezt megtenni és megszületik a benső változás benned!

Több, mint torna!

A csikung nem csak légzés és testgyakorlás. Legalábbis az Arany Elixír csikung jóval több ennél!  A testi-lelki problémáink az információs és energiarendszerünk hibáiból adódnak. Üzemzavrok (=betegség) keletkeznek a, amit ki lehet javítani! Az energiahiányt megszűntethetd, többlet energiára tehetsz szert, ami a céljaid megvalósítására fordíthatsz!

Legyél oktató, támogatunk!

Ahogy megtapasztalod saját testi jobb létedet érezni fogod, hogy ezt másoknak is át akarod adni! Ha már segítő vagy, szeretnéd kiegészíteni a praxisod.  Tanuld meg mélyebb szinten a gyakorlatokat, értsd meg a mélyebb összefüggéseket és készülj fel arra, hogy ezeket megosztod másokkal is! 

Tanítás, gyakorlás, kísérés, felkészítés, támogatás, hospitálási lehetőség és tanítási gyakorlat mellett oktathatsz is a NEF Klubban! 

"Egy korábbi edzőtársam mondta "te nem öregszel! Honnan van ennyi energiád? Hogy csinálod?" A válasz rövid volt: Csikungozok." - Pozsgai Nikoletta

Mikor érdemes eljönnöd az Arany Elixír Csikung hétvégére?

Ha már egy van a felsoroltak közül bőven megéri részt venned az online hétvégén:

Egy olyan női közösség vár, ahol biztonságban érezheted magad, és szabadon megoszthatod tapasztalataidat, félelmeidet és sikereidet. Egy olyan tér, ahol együtt növekedhetünk, és egymást támogatva fedezhetjük fel energiáinkat, a fejlődés közösségi többszöröző hatását!

Készen állsz átvenni az önfelszabadítás kulcsait? Tarts velünk az Arany Elixír hétvégén!

1. Arany Elixír Csikung ELSŐ nap workshop, ÉLŐ ONLINE

Cél: MEGÉRTED AZ EGÉSZSÉG ALAPJAIT, A BETEGSÉG OKAIT ÉS A HELYREÁLLÍTÁS ÚTJÁNAK LÉPÉSEIHEZ GYAKORLATOT IS KAPSZ

A klubban egy olyan női közösség vár, ahol biztonságban érezheted magad, és szabadon megoszthatod tapasztalataidat, félelmeidet és sikereidet. Egy olyan tér, ahol együtt növekedhetünk, és egymást támogatva fedezhetjük fel női energiáinkat.

2. Arany Elixír Csikung MINDKÉT NAP, ÉLŐ ONLINE

Cél: AZ KÜLSŐ ÉS BELSŐ ERŐFORRÁSOK AKTIVÁLÁSA, A AZ ÖSSZERENDEZŐ aRANY eLIXÍR GYAKORLATSOR ÁTADÁSA, GYAKORLÁSA 

3. Arany Elixír Csikung oktató képzés (4 hónapos)

Cél: NEF 1 életkapu és NEF 2 aranyelixír csikung oktatására felkészülni 

"A tüneti kezelések kora lejárt! Eljött az ébredés ideje, hogy megszabadulj intim tüneteidtől és egyensúlyba hozd önmagad nőként." - Pozsgai Nikoletta

Jelentkezési és fizetési határidő:
2023.11.23. csütörtök éjfél!

Ez azt jelenti, hogy kosárba teszed a terméket, megvásárolod utalásos fizetési opcióval, és elutalod az összeget azonnal.

Kártyás vásárlás esetén azonnali tranzakció történik, ami azt jelenti hogy a helyed azonnal lefoglaltad az Arany Elixír Csikung hétvégére.

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc

Mennyibe kerül a hétvége és az oktatóképzés? A táblázatból kiderül mekkora értéket kapsz és ki is tudod választani a számodra megfelelőt:

Arany Elixír Csikung 1 napos workshop, ÉLŐ ONLINE csomag

CSOMAG DÍJA:

19.999,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Arany Elixír Csikung 2 napos workshop, ÉLŐ ONLINE csomag

CSOMAG DÍJA:

49.999,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Arany Elixír Csikung 2 napos workshop + oktató képzés

CSOMAG DÍJA:

200.000,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Miért a legjobb választás az oktatóvává válás?

  • Részvétel a NEF 1 ÉletKapu élő online képzési napján
  • Részvétel a NEF 2 AranyElixír élő online képzési napján
  • Gyakorlási lehetőség a NEF Női Csikung Klub online platformján
  • Hospitálási lehetőség a NEF Női Csikung Klub online platformján
  • Oktatási tapasztalatszerzés a NEF Női Csikung Klub online felületén
  • A NEF Női Csikung Klubban oktatási lehetőség, azaz megtanulod, gyakorlod, tanulod oktatni és akár maradhatsz is a klubban oktatni!

Tehát nem csak egy tanfolyamot kapsz, hanem megkapsz MINDENT ahhoz, hogy sikeres oktatóvá válj! Ezt nem érdemes kihagyni!

Exkluzív Bónusz Árvai Pétertől

Árvai Péter bónusza: 3 hónap az IGNEUM Mentor Programban Értéke: 81.000,-Ft​

  • Személyes tanácsadással
  • Néhány hónap alatt ismertté válhatsz
  • Kezedbe kapod a varázspálcát, amivel igazán jó segítővé válhatsz!

Indulás: 2024. január.

0 +
NEF tanítvány
0
Éves NEF
0
NEF Szint
0
Szakértő NEF Oktató
0
Könyv

Milyen véleménnyel vannak az Arany Elixír Csikungról, kliensek és tanítványok?

Honnan kerül közvetítésre az Arany Elixír Hétvége Workshopja?

A hétvége workshopját a Budakeszi ÉletHázból közvetítjük, ami évek óta ad teret a NEF tanfolyamok, csikung gyakorlásoknak és más személyiségfejlesztő programoknak. 

Különlegesen erős energetikája stabil hátteret ad a virtuális térnek! 

Ki a NEF alapítója, a Női Csikung mester oktató?

22 éve foglalkozom csikunggal, mely során annak több ágát volt lehetőségem tanulni. Havasi András iskolájában kezdtem, Nagy Sáska Zoltán és Szabados Levente indított el belső utamraA taoizmus beható tanulmányozásának vágya ekkor ébredt meg bennem igazán. A Jun Jüan csikunggal Tábori László ismertetett meg.

Mantak és Meneawan Chia könyvei, majd 2011-től Chia Mester tanításai személyesen és online tágították és mélyítették csikungos tudásom.

Természetgyógyászat terén több ágban képeztem magam, melyek között a kineziológia, az életmód tanácsadás-és terápia terén szereztem államilag elismert végzettséget, valamint a hagyományos kínai orvoslás tanításai, majd a TuiNa rendszer és masszázstechnikák elsajátítása következett. 

A TuiNa több ezer éves ősi terápiás módszer, gyógyászati alapokon nyugvó kínai masszázstechnika, amely a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) része. 

Személyes tapasztalataim, saját belső utam, több ezer tanítványom, kliensem tapasztalataival egészítik ki a tanításokat. Melyek közül kiemelkedik a női és férfi specifikus tanítások sora, hiszen az Arany Elxír a női és férfi ágak tanításai háttereit is áthagyományozó tanító láncolatán találtam meg mentoraimat. 

Több kínai és nyugati mester kiegészítő tanításaival fejlődhettem tovább, melyek közül kiemelkedik Daisy Lee Ragyogó Lótusz női csikung iskolája. A szerzetesnők dakini tanításaiért különösen hálás vagyok. Fontos tudományos alapokat szereztem Tevia Feng White Tiger csikung iskolájában. A 8 Trigram, 5 elem állatai és kifejezett egészségügyi problémák kezelésére kidolgozott sorozatok kapcsán sokat köszönhetek neki. Roni Edlund és Damo Mitchell már kifejezetten a női, férfi és páros alkímiai folyamatokban kalauzoltak.

A keleti orvoslás szerint az ember 3 részből áll: fizikai test, energetikai rendszer és az információs rendszer. Az általam tanított Arany Elixír Csikung rendszer gyakorlatai mindhárom szinten képesek oldani a kialakult problémákat.

Ha csak a fizikai test problémáival foglalkozunk, attól még az energetikai rendszerben és az érzelmi, gondolati rendszerünkben fennmaradnak az elakadások. Amikor szükséges kineziológiai, család-és rendszerállító módszerekkel kiegészítő kezelésekkel tudlak tovább segíteni mélyebb blokkoldási folyamatokban. 

Pozsgai Nikoletta

Kérdésed merült fel? Megválaszoljuk!

Online a Zoom felületén keresztül. Jelentkezés után megkapod a zoom linket, amivel az adott napon részt tudsz venni a programon. 

Internet, laptop / telefon, Ingyenes Zoom. Más eszközre nincs szükséged.

Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat és jó ha bekészítesz magadnak tiszta vizet. 

A hétvégére könnyen emészthető ételeket javaslok, hogy tudj figyelni és mozogni. 

Az első napot könnyed bemelegít csikunggal kezdjük, majd elméleti tanítás lesz az összefüggések megértéséért. Délután könnyebben, akár ülve is végezhető gyakorlatok jönnek az ÉletKapu gyakorlatok során. 

A második nap reggelén szintén bemelegítéssel kezdjük, majd az első napi ÉletKapu gyakorlatsort ismételjük, gyakoroljuk. A délelőtt elméleti hátteret adó rész után a délután ismét a gyakorlásé. Az Arany Elixír csikung összerendező gyakorlatsorát is lehet ülve végezni, ha erre szükséged lehet. 

Mindkét esetben mutatok olyan könnyítéseket, amivel nehezebb mozgás esetén is tudod a gyakorlatokat végezni. 

…és szívesen mutatok olyan kivitelezéseket, amivel még több izmot, inakat és ízületeket is e tudsz vonni, és még hatékonyabban tudod a gyakorlatokat elvégezni. 

A testtartásokra külön figyelmet szentelünk. 

Igen, van rá lehetőséged, hogy kérdezz. Minden rész után van kérdés-válasz rész és a nap lezárásakor is lehet majd kérdezni. 

Igen,  most itt ezen a tanfolyamon kifejezetten el tudsz indulni az alapoktól. Segítséget kérhetsz minden ponton akárhány éves vagy, akármilyen kondiban vagy.  Gyere és indulj el velünk az úton! 

A Workshopot követő pár munkanapon belül a tudástár felületén a Csikung fül alatt fogod megtalálni.

A Tudástárba a vásárlás során regisztrálsz fiókot, ez automatikus tehát. 

Ha bárhol elakadsz írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre és segítünk!

Az oktatóképzés első lépése a NEF 1 és NEF 2 szintek elméleti és gyakorlati elsajátítása. Ezt ezzel a hétvégével meg is teheted. 

2. Lépés: a gyakorlás. Ez részben saját idődben, saját rászánásodba történik, de a NEF Női Csikung klubban tartott online órák részvételét segtítségül megkapod. Ezek tehát bónuszként és segítségként a rendelkezésedre állnak azonnal! 

3. Lépés: elméleti képzés. A csikung elmélet, működése, taoista elméleti és életmódbéli hátterét megkapod. A csikung órák bemelegítéseinek és az általános csikung órák megtartásának hogyanját, tartalmát végigvesszük. Speciális órák tartásának tananyagát is átbeszéljük. 

4. lépés. A csikung órákon hospitálni kezdesz oktatók mellett, immár az oktatási módszertan megfigyelése céljából.

5. lépés. Elkezdesz magad is általános csikung órát tartani a NEF online klubján belül, ahol oktató segítséget is kapsz.

6. lépés. Az általános csikung órák tartásából, amikor készen állsz le is tudsz vizsgázni. 

7. lépés. Elkezdheted az általános csikung órák tartását, akár a NEF Klubban is, saját praxisodban is – akár megvan már, akár most fogod kiépíteni. 

8. lépés. A NEF 1-NEF 2 szint gyakorlatsorát részletesen áttekintjük és felkészülsz az ÉletKapu és az AranyElixír összerendező gyakorlatsorok óráinak megtartására is. Ezekben hospitálás, gyakorlattartás is van, majd ebből is le tudsz vizsgázni, és ezeket is fogod tudni tartani, majd tanítani is. 

Röviden és összefoglalón ezek a legfontosbb lépések.

Minden megvalósítható online. A hospitálási órákat a klub jelenleg is zajló órái közül te tudod kiválasztani, hogy melyik jó a számodra időben. 

Hosszabban és kifejtősebben át fogjuk beszélni, illetve ha konkrét kérdésed van írj bátran a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre!

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | AdatvédelmiNyilatkozat | Impresszum