Wudang Csikung Workshopok

Egészség, vitalitás, egyensúly!

A Wudang hegység eldugott, ősi, védett kolostoraiból elterjedtté vált, a harcművészeti ágak és az egészségvédő ágak egyaránt legfontosabb alapgyakorlataiknak ismerik el a BaDuanJin, azaz 8 brokáttekercs és az 5 állat csikung gyakorlatokat!

A legfontosabb 2 wudang csikung gyakorlatsor!

Neked való a két workshop, ha:

8 Brokáttekercs
Workshop

Részvételi díj:

25.000,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

5 Állat Csikung
Workshop

Részvételi díj:

25.000,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Mindkét workshopra jövök!

Részvételi díj:

50.000,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Mit kapsz az első workshop során?

Az első workshop a 8 Brokáttekercs gyakorlatsorozatát sajátíthatod el. Ez valójában két gyakorlatsorozat, az ülő, amit reggel érdemes leginkább végezni, és egy álló sorozat, amit napközben bármikor végezhetsz. 

Elmélet + 2 Gyakorlatsor + Közös Gyakorlás + Visszajelzés és Tanácsok az otthoni gyakorlásodhoz!

Mit kapsz a második workshop során?

Az 5 állat csikung gyakorlatsorát ismered meg, kiegészítve a 5 elem, az 5 fázis tanításaival, de immár a belső térben, a saját tested szintjén lesznek megtapasztalásaid. Az állatok gyakorlatai intenzíven segítenek az immunrendszer aktiválásában, az 5 legfontosabb szervünk egészséges működésében. 

Elmélet + Gyakorlatsor + Közös Gyakorlás + Visszajelzés és Tanácsok az otthoni gyakorlásodhoz!

 

A BaDuanJin gyakorlatsor YipSee Kit Mesterrel:

…ez a videó tavaly készült, azóta sok gyakorlásé és az idei ittlétekor tett vizsga után örömmel tanítom, mert számomra is hasznos, működő sorozat!

 Olvasd el bővebben a részleteket a miértekről, nyisd ki a kis plusz jeleket:

A legfontosabb Wudang csikung gyakorlatsorok, amiből ezen a két napon 3-at is megtanulhatsz. A fizikai testmozgáson keresztül, az energetikai erőforrások felszabadításával, de a lelki-érzelmi aspektusaink és szellemi fejlődésünk belső útjával tanít élni belső és külső erőforrásaiddal.

Szívesen megismertetlek az energiarendszereddel, s leszek vezetőd- társad a nőiséged kibontakoztatásában, s várlak a már a jókedvű, életörömükre és teremtő erejükre rátalált gyakorlók körébe. 

Ha felébreszted alvó erődet, kiapadhatatlan erőforrásra lelsz, amit bármely cél megvalósításának szentelhetsz: legyen az egészség, szerelem és párkapcsolat, gyermekáldás, valódi hivatás vagy a bőség megteremtése.

Ha csak a tüneteket kezeljük, az alapvető egyensúlytalanság nem áll helyre. Az átmenti javulás nem válik tartóssá.  A betegség egyre hosszabb ideig áll fenn, gyakran áttevődik más területekre, szervrendszerekre is, végül krónikussá, sajnos bizonyos esetekben fatálissá válik. 

Amikor a betegség már a fizikai test szintjén megjelenik, addigra a többi szinteken (energetikai, érzelmi, mentális) már régóta fennálló problémákra nem találtunk megoldást. A lelkünk üzenete után a testünk üzen, végül pedig a betegség maga tudatosítja a problémát és kényszerít változtatásra. 

A kínai gyógyászat a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, betegség esetén pedig a kiegyensúlyozatlanságok helyreállítására. 
Nagyon fontos, hogy a tanfolyam során fejlesztjük a testtudatosságot, a figyelem egyre pontosabban képes megérezni a felborult állapotokat. 

Wudang az ősi Kína harcművészeti középpontja és egyben az innen szerteszét ágazó egészségmegőrző és harci ágak bölcsője. 

A Wudang Sang Fei Pai iskolából Yip See Kit 16. generációs mester személyesen tanította meg e gyakorlatsorokat. Így közvetlen wudang-i átadási vonalon érkezett gyakorlatsorral ismerkedhetsz meg. 

Miért érdemes a Wudang workshopokon részt venned?

Az egészségmegőrző csikung egyik legősibb és egyben leghatékonyabb gyakorlatsorait tanulhatod meg. Olyan mozdulatokból áll, melyekkel  javítani tudjuk a közérzetünket és szerveink egészségét, nyújtjuk az ínakat és izmokat, aktiváljuk a hormonháztartásunkat valamint növeljük az energiaszintünket. Célzottan az 5 létfontosságú szervünket segíthetjük vele. Az 5 állat egyben az 5 elem, 5 fázis tanához is kapcsolódik, egymás utáni végzésével teljes gyakorlatsort alkot, ami segít kiegyenlíteni az 5 elem belső egyensúlyát.

8 Brokáttekercs

Egy könnyen elsajátítható gyakorlatsorról van szó, melynek két változata van. Az egyik az álló gyakorlatsor, ami ébreszti a testet, nyújtó és meridián aktiváló hatása miatt a legjobb egésszégvédő gyakorlatsor! 

Az ülő gyakorlatok külünböző elemeket tartalmaznak és saját tanítások kapcsolódnak hozzájuk. 

5 Állat Csikung

Az 5 állathoz kapcsolódó 5 gyakorlat egy olyan komplex mozdulatsor, ami egy-egy szervet, azok meridinánjait segít tisztítani, aktiválni és energetizálni. Egymás után végezve pedig hozzájárul ahhoz, hogy az 5 elem kiegyensúlyozódjon a testedben! 

2 workshop egyben!
+ 1 óra személyes gyakorlás
+ 2 óra online gyakorlás

Az 5 állat csikung gyakorlatsort leginkább a 8 Brokáttekercs után érdemes végezni. A Brokátok felkészítik a testet, hogy a nagyobb mozgásokkal, teljesebb nyújtásokkal járó 5 állat csikung gyakorlatokat a lehető legjobban tudd végezni. 

"Wudang az ősi titkok örzője! Mára mesterein keresztül elérhető a nyugat számára is az ősi tudáskincs!

Mikor érdemes eljönnöd a Wudang Csikung Workshopokra?

Ha már egy van a felsoroltak közül bőven megéri részt venned az online hétvégén:

Egy olyan közösség vár, ahol biztonságban érezheted magad, és szabadon megoszthatod tapasztalataidat, félelmeidet és sikereidet. Egy olyan tér, ahol együtt növekedhetünk, és egymást támogatva fedezhetjük fel energiáinkat, a fejlődés közösségi többszöröző hatását!

Készen állsz megismerni a 3 legfontosabb gyakorlatsort?
Tarts velünk a Wudang Workshopokon!

1.nap: 07.14. 10:00-17:00 BaDuanJin 8 Brokáttekercs workshop

Cél: mEGISMERED ÉS BEGYAKORLOD A 8 TEKERCS ÜLŐ ÉS ÁLLÓ GYAKORLATAIT

A klubban egy olyan női közösség vár, ahol biztonságban érezheted magad, és szabadon megoszthatod tapasztalataidat, félelmeidet és sikereidet. Egy olyan tér, ahol együtt növekedhetünk, és egymást támogatva fedezhetjük fel női energiáinkat.

2. nap: 07.21. 10:30-17:30 Wudang 5 állat csikung workshop

Cél: az 5 állat gyakorlataival az 5 létfontosságú szervet aktiválni és kiegyensúlyozni 

2 Wudang Workshop Egyben
07.14. 10:00-17:00
07.21. 9:00-17:30 + 1 óra!

Cél: Megismerd mindkét gyakorlatot és megértsd, hogyan épít egymásra a két gyakorlat

"A tüneti kezelések kora lejárt! Eljött az ébredés ideje, hogy megszabadulj intim tüneteidtől és egyensúlyba hozd életed!" - Pozsgai Nikoletta

Melyik csomagot választod?

Jelentkezési határidő: a workshopok előtti nap este 20:00 óra!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc

Mennyibe kerülnek a workshopok külön és egybe?

Wudang BaDuanJin Workshop
2024.07.14.

Részvételi díj:

25.000,-Ft

Foglaló: 10,000Ft

(A gomra kattintva tudsz jelentkezni és befizetnia a workshop foglalóját)

Wudang 5 állat csikung
Workshop
2024.07.21.

Részvételi díj:

25,000,-Ft

Foglaló: 10,000Ft

(A gomra kattintva tudsz jelentkezni és  befizetnia a workshop foglalóját)

2 Wudang Workshop részvétele
07.14 és 07.21.

Részvételi díj:

63.500,-Ft helyett:
50.000,-Ft

Foglaló: 20,000Ft

(A gomra kattintva tudsz jelentkezni és od befizetnia a 2 workshop foglalóját)

0 +
NEF tanítvány
0
Éves NEF
0
NEF Szint
0
Szakértő NEF Oktató
0
Könyv

Milyen véleménnyel vannak rólam a kliensek és tanítványok?

Hol kerül megrendezésre a 2 Wudang Workshop?

Mindkét workshop a Budakeszi ÉletHázan lesz, ami évek óta ad teret a NEF tanfolyamok, csikung gyakorlásoknak és más személyiségfejlesztő programoknak. Jó idő esetén a szabadban is gyakorlunk! Ebédelni közösen hozott megosztós terülj-terülj asztalkám módjára a légkondicionált ÉletHázban fogunk. 

Különlegesen erős energetikája stabil hátteret ad workshopoknak!

A 2 workshopot tartja:
Pozsgai Nikoletta

22 éve foglalkozom csikunggal, mely során annak több ágát volt lehetőségem tanulni. Havasi András iskolájában kezdtem, Nagy Sáska Zoltán és Szabados Levente indított el belső utamraA taoizmus beható tanulmányozásának vágya ekkor ébredt meg bennem igazán. A Jun Jüan csikunggal Tábori László ismertetett meg.

Mantak és Meneawan Chia könyvei, majd 2011-től Chia Mester tanításai személyesen és online tágították és mélyítették csikungos tudásom.

Természetgyógyászat terén több ágban képeztem magam, melyek között a kineziológia, az életmód tanácsadás-és terápia terén szereztem államilag elismert végzettséget, valamint a hagyományos kínai orvoslás tanításai, majd a TuiNa rendszer és masszázstechnikák elsajátítása következett. 

A TuiNa több ezer éves ősi terápiás módszer, gyógyászati alapokon nyugvó kínai masszázstechnika, amely a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) része. 

Személyes tapasztalataim, saját belső utam, több ezer tanítványom, kliensem tapasztalataival egészítik ki a tanításokat. Melyek közül kiemelkedik a női és férfi specifikus tanítások sora, hiszen az Arany Elxír a női és férfi ágak tanításai háttereit is áthagyományozó tanító láncolatán találtam meg mentoraimat. 

Több kínai és nyugati mester kiegészítő tanításaival fejlődhettem tovább, melyek közül kiemelkedik Daisy Lee Ragyogó Lótusz női csikung iskolája. A szerzetesnők dakini tanításaiért különösen hálás vagyok. Fontos tudományos alapokat szereztem Tevia Feng White Tiger csikung iskolájában. A 8 Trigram, 5 elem állatai és kifejezett egészségügyi problémák kezelésére kidolgozott sorozatok kapcsán sokat köszönhetek neki. Roni Edlund és Damo Mitchell már kifejezetten a női, férfi és páros alkímiai folyamatokban kalauzoltak.

2024-ben két tanárképzési oklevelet szereztem, az egyik a kifejezetten női tanításokkal foglalkozó Daisy Lee által tartott Radiant Lotus Qigong for Women 1 éves folyamatát zárta le, a másik Yip See Kit Wudang-i Sang Fei Pai rendszer 16. generációs mestere által tanított Wudang stílusba tartozó BaDuanYin és 5 állat csikung gyakorlatsor. Így magam is 17. generációs Wudang oktató lettem. 

A keleti orvoslás szerint az ember 3 részből áll: fizikai test, energetikai rendszer és az információs rendszer. Az általam tanított Arany Elixír Csikung rendszer gyakorlatai mindhárom szinten képesek oldani a kialakult problémákat.

Ha csak a fizikai test problémáival foglalkozunk, attól még az energetikai rendszerben és az érzelmi, gondolati rendszerünkben fennmaradnak az elakadások. Amikor szükséges kineziológiai, család-és rendszerállító módszerekkel kiegészítő kezelésekkel tudlak tovább segíteni mélyebb blokkoldási folyamatokban. 

Pozsgai Nikoletta

Kérdésed merült fel? Megválaszoljuk!

Budakeszin, az ÉletHázban. Pontos címet jelentkezés után küldök. Könnyen megközelítető, ingyenes parkolással bíró kellemes, légkondícionált térben. 

Jó idő esetén  (ha nincs nagy hőség), akkor szabadtérbe is kimegyünk gyakorolni. Ez a haladástól és a csoportösszetételtől függ. 

Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat és jó ha bekészítesz magadnak tiszta vizet. 

Polifoamot érdemes hoznod magaddal.. Olyat, amit kinti gyakorlásnál szívesen leteszel a földre. Benti gyakorlásnál nem lesz szükséged ilyesmire.

A hétvégére könnyen emészthető ételeket javaslok, hogy tudj figyelni és mozogni. Ezeket megosztós együtt étkezős formában fogyasztjuk el. 

Alapvetően végig mozgásra számíts, de lesz lehetőséged megpihenni. Végzünk ülő gyakorlatokat és meditációkat is, ami pihentet szintén. 

Igen, van rá lehetőséged, hogy kérdezz. A gyakorlatokat bemutatom, elmagyarázom, együtt megcsináljuk és pontosítjuk. Többször gyakoroljuk egyben is.

Igen,  most itt ezen a tanfolyamon kifejezetten el tudsz indulni az alapoktól. Segítséget kérhetsz minden ponton akárhány éves vagy, akármilyen kondiban vagy.  Gyere és ismerd meg ezt a különösen hatékony ősi wudang gyakorlatsort!

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | AdatvédelmiNyilatkozat | Impresszum 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002802 Pozsgai Nikoletta EV. Oktatási tájékoztató | KépzésiTerv 

A Női Energia Fitnesz női életmód és egészségmegörző 8 pilléres rendszer és a bele tartozó Arany Elixír csikung szerzői jogvédelem alatt álló módszerek,.