válj azzá a nővé, akinek születtél lenni! Itt az ideje élned és virulnod, ugye?

Élek és Virulok

Női Újjászületés KIHÍVÁS

* 7 nap * 7 női blokk, ami meggátolja, hogy élj és virulj *  7 átfordító meditáció * 7 motivációs napköszöntő bejelentkezés * 7 pozitív affirmáció *  7 női energia aktiváló csikung felvétel

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc

Kinek való ez igazán?

Neked szól, ha…

"Élek és Virulok! Akkor is ha fáj, akkor is, ha nem...minden engem táplál" - Pozsgai Nikoletta

Miről szól a 7 napos Élek és Virulok kihívás?

Mit fogunk csinálni pontosan?

Reggel 8:00-kor kezdünk, de ha ekkor nem tudsz velünk lenni, megnézheted felvételről a nap folyamán később is az aznapit! 

  1. Szemléletváltó, felszabadító felkészítő a nap fókuszára, ami 15 perc
  2. Egy 15 perces blokkoldó meditációt, amit segít a a nap blokkjának átfordításában
  3. Egy 30 perces válogatott csikung gyakorlat-sort, ami a nap témáját segíti pozitívba fordítani, feltölt, összerendez és áthangol.
Egész nap fókuszon maradunk a privát Facebook csoportban, a biztonságos védett tér ösztönző, megtartó közeg lesz számodra a belső újjászületésedben!

Mi alapján haladunk majd? Nézd meg a témákat!

A 7 nap számára  kiválasztottam a legtipikusabb 7 női blokk területet, melyeken végighaladva folyamatosan egyre feljebb emelkedik az életvágyad, az életbátorságod és az életerőd.

A nap fókusza mentén minden nap adok olyan átfordító, szemléletváltó gondolatokat, amivel biztos vagyok benne, hogy új szemmel fogsz látni!
A meditáció mindig segít majd átemelni magad a negatív, visszahúzó mintákon!

A mozgás elengedhetetlen ahhoz, hogy az életenergiánk újra aktiválódjon!
Ehhez pluszban olyan tisztító, energizáló csikung gyakorlatsort állítok össze minden napra, ami segít a nap fókuszán maradnod és egyre energikusabbnak, teljesebbnek, magabiztosabbnak fogod magad érezni!

Mennyi időt kell magadra szánj egy nap során?

Minél többet annál jobb. DE…. most az a cél, hogy a napi 60 perc meglegyen a kihívás ideje alatt.

Ugye nem is olyan sok ez? Már ha arra gondolsz mennyi idő megy el telefonozással, várakozással, és mennyi energiánk folyik el napközben azért, mert szétszórtak vagyunk, szaladunk a teendő listánk után.

1. nap: Merek Létezni, merek élni!

Ha érezted már magad a család fekete bárányának, vagy néha úgymond ufónak, furcsának, akit nem fogadnak el, vagy nem úgy, ahogy vagy, akkor már ez az első nap erős felszabadulást hozhat! A legalapvetőbb mérgező programjaink, melyeket a családunkból hozunk. A mai nap az örökölt családi sors, a transzgenerációs háttér elfogadása a témánk és az ősökkel való életellenes kapcsolatból lépünk ki.

1. nap

03.08.

2. nap: Merek teremteni!

Gyakran van úgy, hogy egy nő nem meri úgy alakítani az életét, ahogy pedig szíve szerint vágyik rá. Inkább a kényszerpályák, inkább a megfelelések és az elvárások, a szokások rabja marad. Ma abban foglak segíteni, hogy merj élni női erőforrásaiddal, női alaperőddel!

2. nap

03.09.

3. nap: Merek kapcsolódni!

Van úgy, hogy inkább nem szólsz, inkább nem mutatod meg mi van benned? Sőt, van aki egy egészen más szerinte "vállalható", "kedves" arcot mutat, hogy ne bántsák. Bizony ilyenkor a kapcsolataink egyre másra futnak zátonyra. Voltál már úgy, hogy ugyanolyan típusú férifak, ugyanolyan típusú kapcsolatokba keveredsz? ....és persze fájdalom, sérülés, csalódás a vége. Nos, ma ezekben fogok segíteni Neked!

3. nap

03.10.

4.nap: Merek szeretni!

Ahogy az évek múlnak egyre jobban tele vagyunk sérülésekkel, kapcsolati sebekkel. A szívünket önvédelemből bezárjuk. Ebben fogok ma segíteni, hogy merd újra megnyitn a szíved úgy, hogy továbbra is biztonságban érezd magad.

4. nap

03.11.

5. nap: Merek szólni!

Ha szoktad úgy érezni, hogy nem tudod/mered kimondani az érzéseidet, akár még magadnak sem, nemhogy másnak, akkor ez a nap lesz a kedvenced! A békéért, a nyugalomért és még megannyi indok miatt gyakran csendben maradunk, amikor szólnunk kellene. Ma abban segítek, hogy merd kifejezni ami benned van!

5. nap

03.12.

6. nap: Merek látni!

A mai nap fókuszában az intuíciónk áll és annak a megengedése, hogy tudjunk hallgatni arra a bizonyos női 6. érzékünkre. ....mert biztos te is szoktad utólag azt mondani, hogy "pedig éreztem, hogy nem kéne".
A mai célom a gyakorlatokkal megerősíteni a belső hangod és segíteni, hogy hallgass is rá, hogy merd látni amiben vagy és meglátni, ami felé jobb lenne, ha mennél.

6. nap

03.13.

7. nap: Tudom ki vagyok és merre tartok!

Mi nők gyakran érezzük azt, hogy feltornyosulnak a hullámok és érzelmi viharokba kerülünk. Ilyenkor egyáltalán nem látun tisztán és elveszítjük az irányzékot is. Ezen a napon abban hozok segítséget, hogy mit lehet ilyenkor tenni, hogy visszaszerezd az irányítást bármilyen helyzetbe kerülsz is.

6. nap

03.14.

EXTRA AJÁNDÉK: Élek és Virulok!

A 7 napos kihívás végén összefoglaljuk honnan hová érkeztél és segítek további tippekkel mit lehet még érdemes tenned, hogy minden szinten valóban élj és virulj! A hab lesz a tortán, sőt, leginkább a cseresznye a hab tetején!

EXTRA

Meglepetés

Mennyibe kerül a kihívás?

Élek és Virulok Kihívás

CSOMAG DÍJA:

4.990,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Jelentkezési határidő: 2024.03.08. péntek 08:00!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc
0
Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat

Találd meg saját utadat és teljesedj ki nőként!

Az önmegvalósítás útját, a női kiteljesedés lehetőségeit tárom fel, teszem szabaddá a mai modern nő számára. 

2008-óta vezetem a Női Önmegvalósítás Kincsestárát – N.Ő.K. www.noionmegvalositas.hu szakértői oldalát, női problémáinkra női problémákra női megoldásokat kínálva.

45 online tanfolyamot fejlesztettem ki a női önismeret és női önfejlesztés legfontosabb területeire. Egyéni konzultációk, csoportos tréningek során segítem személyesen is a hozzám fordulókat. Ebben számos módszert használok, köztük a legfontosabbak: női coaching, női karrier tanácsadás, PersonaScope Személyiség -és Életútelemzés, kineziológia, életmód tanácsadás -és terápia, SzInT család -és rendszerállítás, Szinkron tanítások.

Szakértő cikkekkel, tanulmányokkal, és már 7 megjelent női önfejlesztő sikerkönnyvel járulok hozzá nőként való kiteljesedésedhez.

Országos szinten gyakran vagyok nagyobb rendezvények meghívott előadója, segítem a magyar női körök mozgalmat, szervezem a női köröket és képzem a nőket segítőket, köztük a női kör vezetőket, vörös sátor tartókat és női szertartás vezetőket. A magyar hagyományok, értékek összegyűjtését, ápolását az AranyAsszony Iskola alapításával 2013 óta segítem.

Nemzetközi szinten képviselem hazánkat meghívott előadóként a nőiség ügyében éppúgy mint a magyar hagyományos női tudáskincs és értékek kinyitásában. 

Örömmel hívlak Téged és fogadlakszeretettel a Vörös Sátor női klub terébe!

Ha szakmai utamról, végzettségeimről, kutatómunkármról, utazásaimről vagy nemzetközi előadásaimról szeretnél tájékozódni itt találsz egy szakmai önéletrajzi gyűjtemény>>>

Pozsgai Nikoletta

terapeuta, tréner, tanító, író

női kör és szertartásvezető, -képző

Nemzetközi Vörös Sátor Facilitátor és Aktivátor

Az AranyAsszony Iskola vezetője

További releváns képzettségek: női coach, női életvezetési tanácsadó, női életmód-tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász és TEK kineziológus
SzInT család -és rendszerállító

www.noionmegvalositas.hu | www.kineziologiakezeles.hu | www.pozsgainikoletta.com

Kérdésed merült fel? Megválaszoljuk!

Egy zárt, privát facebook csoportban, amit csak a kihívás céljára hozok létre és ahová csak olyan nőtársaid jönnek, akik maguk is elkötelezetten vágyják, hogy szeretnének egy jobb, örömtelibb életet élni. 

Internet, laptop / telefon. Más eszközre nincs szükséged.

Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat a csikung gyakorlásokhoz.

Jó lenne, ha választanál egy szép naplót, amibe a 7 nap során megélt tapasztalásokat, élményeket, felismeréseket fel tudod jegyezni! 

A csikung gyakorlatok könnyen végezhetők, akár ülve is, ha van most olyan egészségi kondíció, ami miatt nem tudnál állni. 

Ha bármiben plusz segítség kell, szívesen mutatok olyan könnyítéseket, amivel nehezebb mozgás esetén is tudod a gyakorlatokat  vitelezni. 

…és szívesen mutatok olyan kivitelezéseket, amivel még több izmot, inakat és ízületeket is be tudsz vonni, és még hatékonyabban tudod a gyakorlatokat elvégezni. 

A gyakorlatokat nem kell megtanulnod, elég, ha követed a mozdulatsorokat, légzőgyakorlatokat. Nem lesz nehéz!

Igen, van rá lehetőséged, hogy kérdezz. A zárt, privát facebook csoportunk erre is remek lehetőséget ad. Sőt ezt ösztönözni és segíteni is fogom! 

Női körben leszünk, ami egy plusz pozitív erőforrás lehet, ha úgy alakítjuk. Fontos a biztonságos tér, ezért lesznek csoportszabályok is. 

Igen,  most itt ezen a kihíváson kifejezetten bármilyen szinten is vagy, sőt, ha nem is csikungoztál eddig, akkor is részt fogsz tudni venni. A napi felvételek sokat segítenek ebben. Annyiszor tekered vissza, ahányszor akarod! 

Segítséget kérhetsz minden ponton akárhány éves vagy, akármilyen kondiban vagy. 

Gyere és indulj el velünk az úton! 

A napi felvétel minden reggel 8 órakor már ott fog várni benneteket. Így akár reggel, napközben akár este lesz rá időd, meg fogod tudni csinálni! Akár többször is az adott nap során!

A kihívás lényege, hogy adott nap foglalkozz adott témával és aznap nézd meg a beköszöntőt, a meditációt és végezd el a gyakorlatsort. A napi felvételek aznap éjfélig elérhetők maradnak.

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | AdatvédelmiNyilatkozat | Impresszum