SIKERES REGISZTRÁCIÓ

Ingyenes online

Élet Elixír - Az örök fiatalság forrása est

Kérlek, ellenőrizd a visszaigazoló emailt! Ha nem találnád, akkor keresd a promóciók és a SPAM mappákban. Az alábbi gombra kattints és küldd be nekem a kérdéseidet:

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc

Élet Elixír est ötletgazdája: Pozsgai Nikoletta

Hívlak a változásra! Minden vágyam, hogy nőként felfedezd, ragyogtasd és teljes mértékben élvezd a benned rejlő teremtő erőt. 

Mert VAN MÁS VÁLASZTÁS a stresszes, fáradt, kedvetlen, ezerfelé szakadt élet helyett! És
valóság a testi-lelki-szellemi egészség harmónia. Az „Élet Elixír – Az örök fiatalság forrása” est során ezekben keresünk megoldásokat, kiutakat ÚJ kapukat.
 
Szeretettel várlak ezen az inspiráló, mélyen szántó esten. Egy olyan utazáson vezetlek végig, ahol a taoista tanításokba és a kínai medicína mélységeibe kalandozunk. Feltárjuk azokat a titkokat, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy egészségben és örömben élj. Testben, lélekben, szellemben. Egységben.
 
Több mint két évtizedes tapasztalattal a hátam mögött, a csikung, a természetgyógyászat, a kínai medicina, asztrológia és taoista filozófia, női belső alkímia tanítások, személyes tapasztalataim, kínai utazásaim és a mestereimmel való fejlődésem, saját belső utam, több ezer tanítványom, kliensem tapasztalataival egészítik ki a mai estét és mindazt, ami ezek után következik.
 

Pozsgai Nikoletta

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | AdatvédelmiNyilatkozat | Impresszum