Ébreszd Belső erőd, aktiváld Életerőd!

3. ÉletErő Nap

Ingyenes és Online

Reggeltől estig várunk benneteket szeretettel egy ingyenes, inspiráló és erőt adó napra, amely a férfi és női minőség megélésére, a férfi és női energiák áramlására, sőt a közös együtt teremtésre fókuszál.

Előadások, beszélgetések, meditációk és gyakorlatok várnak.

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc

Érdemes jönnöd, ha...

Miért kihagyhatatlan és mivel leszel gazdagabb?

Fedezd fel a férfi és női életerő különleges világát a 3.  Életerő Nap ingyenes online rendezvényen, ahol szakértők vezetésével a női és férfi erő felébresztése kerül középpontba!

Merülj el a női és férfi minőség egymást kiegészítő különbözőségének világában és találj megoldásokat, tippeket a mindennapjaidhoz. Várnak az inspiráló előadások, mozgásprogramok és az Élet Elixír meditációk, hogy kapcsolódj az életerőddel. 

A részvétel online és teljesen ingyenes, csatlakozz az otthonodból május 11-én!

Tapasztald meg az életerő újjászületését magadban! 

Az életerő forrása benned rejlik!
Éld, Élvezd, Éltess!

Milyen programokra számíthatsz?

Arany Elixír Csikung és ÉletErő Ébresztő meditáció

Mozgással indítjuk a napot, ébresztjük belső erőforrásainkat.

A csikung egy különleges ágával, az Arany Elixírrel a reggeli Energia Fitnesz óra segítségével ismerkedhetsz meg. Átmozgató, felfrissító mozgásórára készülj. Akár teljesen kezdőként is csatlakozhatsz, és a kor sem akadály! Tarts velünk, ébreszd energiáid, aktiváld belső erőd!

Részletek a programról

09:00 – 9:45

Pozsai Nikoletta és Dr Darnói Tibor előadása

Mellérendelő Őselv - az Ikerörvény Tanításai

Mit is jelent férfinek és nőnek lenni a mai világban? Szakrális, magyar hagyományokra alapuló szemlélet, az ikerörvény tanításai mentén beszélgetünk a férfi és női minőségről, a dualitás és polaritás kérdésieről és a taoizmusban yin-yangként összefüggések kapcsolatáról.

Dr. Darnói Tibor a Yotengrit Szellemi hagyományvonal őrzője és Pozsgai Nikoletta az Aranyasszony Tradíció hagyatékörzője beszélgetnek a mellérendelődő női és férfi elvről. Mit jelent a női és a férfi életelv? Biológiai érelemben és azon túl, a párkapcsolatok, családok és társadalmak szintjén. Mit jelent a fogalom: a női életelv ideje jött el a 21. században. Mit kezdjen ezzel a női és a férfi? Meg lehet-e gyógyítani a mai emberiséget és az általa okozott sebeket?  

Pozsgai Nikoletta az AranyAsszony tradíció hagyomány és hagyatékörzőjeként a női és férfi minőségről beszélget Darnói Tiborral. 

Nikol és Tibor több előadást tartott már együtt, és mindig kölcsönös tisztelettel és megbecsüléssel egymás iránt, elkötelezetten  szólnak a mellérendelő őselvről, a férfi és nő minőségi megélésének fontosságáról, egy ősi rendről a mai korban.

Részletek a programról és az előadóról

10:00 – 11:00

Interjú Káplár Kornélnéllal

Az ÉletErő és a Férfi Út

Az Életerőről, a férfi megvalósító útról beszélget Pozsgai Nikoletta Káplár Kornéllal, aki a mellett, hogy járja a taoista utat, sikeres válallkozást épített fel, kétgyermekes családapa és két lábbal a földön álló férfi.  

Kornél 2008-ban, egy súlyos betegség utáni felépülés során módszereket keresett az energiaszintje növelésére. Ekkor akadt a kezébe Manta Chia Mester egyik könyve, amelynek gyakorlatai segítségével sikerült a következő néhány évben az állapotán jelentős javulást elérnie. Aztán 2015-ben, a már több éve tartó rendszeres gyakorlás után,  hivatalosan is az “Egyetemes Gyógyító TAO” oktatója, amelyet Magyarországon “TAO Csikung” néven oktat.

Nikol és Kornél közös erőpontja Mantak Chia nemzetközi csikung Nagymester iránti tiszteletük.

Részletek a programról és az előadóról

11:15 – 12:15

Pozsgai Nikoletta

Az ÉletErő és a Női Út

A női életútról, kihívásokról és nőiségbe avató állomásokról Pozsgai Nikoletta tart előadádást.

Pozsgai Nikoletta tréner-tanító-terapeuta. A Női Önmegvalósítás Kincsestárának alapítója, a Nők Tudástárnak létrehozója. Az AranyAsszony Iskola vezetője. Számos erőbe emelő mozgalom beindítója, úgy mint a magyarországi női körök, a vörös sátrak.  Az ÉletErő nap rendezvények ötletgazdája. Az Energia Fitnesz rendszerének összerendezője, Arany Elixír, Ragyogó Lótusz női csikung és EF mesteroktató. 

A női teljesség útja kapcsán 7 könyvet ír, a női önmegvalósítás útjának kutatój, a testi-lelki-szellemi szintű kiteljesesés tanítója. A női életerő, a női energetikai út megismerése kapcsán saját útjának sarokpontja a taoista női tanításokkal való megismerkedés, valamint a csikung, neikung 25 éves gyakorlása. 

Részletek a programról és az előadóról
Részletek a programról és az előadóról

12:30 – 13:30

Ebédszünet

13:30 – 15:00

Pozsgai Nikoletta

Ismerd meg Belső Erőd Forrásait Nőként és Férfiként!

Az életerő forrásainak megismerése kinyitja az utat számodra egy önazonos, szívvel-örömmel élt élet megteremtése felé. Amikor azt éled, aki vagy, akinek születtél lenni! Az, hogy férfinak vagy nőnek születtél különleges plusz lehetőséget hordoz és egy különleges utat nyit ki előtted. Ismerd meg a női és a férfi erőforrások különbségeit, egyediségeit!

Nikol története a taoista tanításokkal 25 évre tekint vissza. A csikung és taicsi tanulása, a belső alkímista út saját női minősége és a női teljességének kibontakoztatásában is nagy szerepet játszott. A női energiarendszer másképp működik mint a férfi, sajátosságai a női egészség kulcstanításai. Ezen az előadáson a belső erőforrások női és férfi útjára tekintünk rá. A szerelemre mint testi, lelki, szellemi út tekint, mely az egyéni és párkapcsolati alkímia inspiráló és mindennapos fejlődésre hívó útja.

Részletek a programról és az előadóról

15:00 – 15:45

Pozsgai Nikoletta és Borlói Anita tabudöntögető beszélgetése

A SzerElem mint szellemi út - tantra, taoista utak

A szerelem kisbetűkkel gyakran ellobbanó szalmaláng, a szerelmi, kapcsolati sérülések, kapcsolati útvesztők, sz@xuális orientációk kavalkádja közepette szeretnénk mégis a SzerElemről mint egy magasabb minőség, egy szellemi útról szólni. A tabutlanító beszélgetés célja felemelni a SzerElembe vetett hitet és talán azt is, hogy útnak indulj oda, ahol ez lehet valóság. A tantra és a taoista szerelmi titkok megközelítéseiből biztosan hozunk példákat.

Anita története 20 éves korában kezdődik, amikor a kicsi gyermekkoa óta tartó folyamatos migrénes rohamok egy energetikai kezelés hatására először elkezdtek gyengülni, majd teljesen megszűntek. Ezzel az átalakító megéléssel felismerte – sőt valójában újra elkezdett emlékezni arra -, hogy a fizikain túl megannyi réteg, sík, dimenzió létezik, és az emberi lény lényegesen komplexebb annál, mint hogy csupán hús-vér szerkezet lenne. Saját gyógyulása, fejlődése, emelkedése organikus módon nyitotta meg a lényét arra, hogy másokat is segítsek az útjukon, tartsanak akárhol is.

Ennek keretében számos energetikai, érzelmi, mentális blokkoldó módszerrel segítem a hozzám fordulókat, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk, és megannyi élethelyzet, probléma, téma okozhat számunkra elakadást. Szívügyem a női és férfi energiák harmonizálása, mind az egyén, mind a pár, mind a család, és végső soron a társadalom és a világ szintjén. Ehhez a méháldások, női körök, páros szertartások folyamatai igen erősen hozzájárulnak, ahogy gyengéden újraélesztik bennünk az emberi lét harmóniájának és szentségének állapotát.  A női és férfi minőség harmonizálását számomra a tradicionális tantra jóga tanításai is nagyban támogatják, amelyek rendíthetetlen felfelé törekvéssel mutatják az utat az isteni nő, az isteni férfi, ezzel együtt az isteni párkapcsolat, és végső soron a teljes felszabadulás felé. Gondolkodásomat, viselkedésemet áthatja a tantrikus hozzáállás, amely kristálytiszta tudatossággal, és szentségességgel itatja át az életem minden területét. De bármilyen úton is járjunk a sok közül, egy biztos, mind befelé vezet. 

Nikol története a taoista tanításokkal 25 évre tekint vissza. A csikung és taicsi tanulása, a belső alkímista út saját női minősége és a női teljességének kibontakoztatásában is nagy szerepet játszott. A női energiarendszer másképp működik mint a férfi, sajátosságai a női egészség kulcstanításai. A szerelemre mint testi, lelki, szellemi út tekint, mely az egyéni és párkapcsolati alkímia inspiráló és mindennapos fejlődésre hívó útja. 

Anita és Nikol hosszú ideje ismerik egymást, elkötlezetten szólnak a szerelem magasabb minőségeinek helyreállításáért a köztudatban. A Női Energia Fitnesz oktatásában, a nők ébresztésében szintén együtt dolgoznak. 

Részletek a programról
Részletek a programról és az előadóról

16:00 – 17:00

A Stressz Átalakítása Életerővé - Csikung

Az esti csikung mozgásóránk nyugtatja az idegrendszert mégis vitalizál, feltölt. Tapasztald meg a csikung erejét, oldd a negatív érzelmeket és alakítsd át életerővé.

A csikung egy különleges ágával, az Arany Elixírrel a reggeli Energia Fitnesz óra segítségével ismerkedhetsz meg. Átmozgató, felfrissító mozgásórára készülj. Akár teljesen kezdőként is csatlakozhatsz, és a kor sem akadály! Tarts velünk, ébreszd energiáid, aktiváld belső erőd!A mozgásóra 45 perces lesz, kényelmes, könnyed mozgást lehetővé tevő öltözetben gyere! Előtte közvetlenül ne egyél, inkább utána vacsorázz majd. 

Részletek a programról

17:15 – 18:00

Vacsoraszünet

18:00-19:30

Pozsgai Nikoletta

A SzerElem Alkímiája - a párkapcsolatok transzformációja

A női és férfi erőforrások aktiválásával, a női és férfi teremtő erő felébresztésével megnyílik előttünk a gyógyító szerelem alkimista útja. Az ÉletElixír elkészítésének beavató titkainak eredünk nyomába. A taoista mesternők hálószoba titkai.Mit jelent ez a belső alkímia útján? Mit jelent a párkapcsolatok számára? Párkapcsolati útvesztők helyett találd meg a saját utad! Az esti program előadás, meditáció és kérdezz-felek részekből áll.

Pozsgai Nikoletta tréner-tanító-terapeuta. A Női Önmegvalósítás Kincsestárának alapítója, a Nők Tudástárnak létrehozója. Az AranyAsszony Iskola vezetője. Számos erőbe emelő mozgalom beindítója, úgy mint a magyarországi női körök, a vörös sátrak.  Az ÉletErő nap rendezvények ötletgazdája. Az Energia Fitnesz rendszerének összerendezője, Arany Elixír és EF mesteroktató.

Részletek az előadóról

19:30 – 21:00

1-2 perces friss ízelítő videók az előadóktól Neked:

"A Mellérendelő Őselv - az Ikerörvény tanításai" Nikol és Tibor közös előadása:

Az életerő férfi szemszögből és a férfi útján. Interjú Káplár Kornéllal:

"Ami áll, az meghal. Amit mozgásba lendítünk az feléled. Éledj, ébreszd női-férfi energiád! Várunk a csikung órákon! Próbáld ki és tapasztald meg az ébredő erőt magadban! "

"Ismerd meg női energiáid, aktiváld női teremtő erőd forrásait! Ébreszd méhed és szíved erejét, gyógyítsd nőiséged. Tudd meg milyen állomások vannak a női életút beavató útján? "

"A sz@xuális energia életenergia a taoista mesternők szerint.
A szeretkezéssel gyógyítani lehet, és emelkedni. Hogyan? Milyen gyakorlatokkal lehet ide eljutni?"

Egyszerű a jelentkezés!

1. Regisztrálj

A program ingyenes, regisztrációhoz kötött. Regisztrálj és biztosítva a helyed!

2. Fogadd az emailt

Kapsz egy visszaigazoló emailt, amiben fontos információkat találsz.(Zoom link, felvétel rendelési lehetőség, kérdőív.)

3. Élvezd!

Teremts magadnak énidőt, legyél velünk aktívan, mert megérdemled ezt az időt!

Ha most csatlakozol automatikusan részt veszel nyerményjátékos sorsolásunkban - nézd meg mit nyerhetsz:

Játékszabály: aki jelen van élőben az játszik. 

Sorsolás a Női ÉletErő napon

Méh Erő Ébresztő Könyv

Pozsgai Nikolettától

Értéke: 6.825 Ft/db

276 oldal * keményborítós, 2017-es első kiadása óta sikerkönyv, immár 10. utánnyomása kapható!

A legfontosabb  méh erő ébresztésének, ezzel a női teremtő erő aktiválásának, a női egészség helyreállításának, ezzel a nőiség legfájóbb sebeinek gyógyítását szolgáló könyv. A legfontosabb női energiarendszer tanítások, köztük a méh tanítások, méh tisztító és méh energetizáló gyakorlatok mellett olyan témák kaptak benne helyet, mint az anyaseb mibenléte, gyógyítása, a férfiakkal kapcsolatos sérülések eredete, oldásának útja és a női bevató életút tanításai. Fejezetenként különleges női szertartások és méh rituálék ajánlatai, hozzá lélekemelő üzenetek, Méhnővéri útravalók.  A könyv egyszerre ismeretterjesztő és kézikönyv, mely segít átlátni és oldani a szenvedésekkel és önfeláldozással teli transzegenerációs női traumáinkat. Egy vitális, egészséges, életvidám női élet kialakításában kulcsfontosságú szerepet kap ez a könyv. Legyen ott a Te könyvespolcodon is!

Részletek

Sorsolás a Női ÉletErő napon

A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja Könyv

Pozsgai Nikolettától​

Értéke: 6.825 Ft/db

Női önismeret. Női önbecsülés. Női önbizalom. Női teljesség. Látni a saját sziromruhád színpompáját, tudatában lenni az illatodnak, vonzó bájaidnak. Újra szeretni önmagadat, emberként és nőként egyaránt. Eljutni belső forrásodhoz, inspirációt és lehetőségeket kínálva, hogy a nőiséget a maga legteljesebb formájában tudd megélni.

Részletek

Sorsolás a Női ÉletErő napon

Pozitív Énképfejlesztés Nőknek Könyv

Pozsgai Nikolettától​

Értéke: 5.250 Ft/db

Tudd meg KI VAGY!, milyen értékeid vannak, miben vagy különleges és számold fel az önkorlátozó programokat, melyek a múltadban gyökereznek. Ebben a folyamatban szolgál útmutatóul a Pozitív Énképfejlesztő könyv. Hasznos gyakorlataival kísérőd és vezetőd lesz az énkép birodalmában, az énképed feltárásában, megértésében, a negatív énkép szeletkék átalakításában és pozitív énképed kialakításában, az önbecsülésed és önértékelésed helyreállításában, az önbizalmad megerősítésében.

Részletek

Az Életerő Nap Rendezvények ötletgazdája:
Pozsgai Nikoletta

Hívunk a változásra! Minden vágyunk a szakértőkkel, hogy nőként felfedezd, ragyogtasd és teljes mértékben élvezd a benned rejlő teremtő erőt. Egyetértünk abban, hogy a női erő a lüktető, szenvedélyes életerő a vitalitásunk kulcsa! 

Mert
VAN MÁS VÁLASZTÁS a fáradt, kedvetlen, ezerfelé szakadt női élet helyett! A szakértőket úgy kértem fel, hogy együttesen reprezentáljuk a női életproblémákat és a nap során ezekben keresünk megoldásokat, kiutakat. Az életútjainkkal példázzuk, hogy lehetséges szívből, szenvedélyből, élettűzből élni! Minden megpróbáltatásból főnixként felszárnyalni! Életpéldái vagyunk annak hogyan teremtjük újjá magunkat időről-időre! 
 
Mert mi magunk vagyunk a változás forrása! 
 
Szeretettel várunk ezen az inspiráló napon én és a meghívott vendég szakértők. Egy olyan utazáson vezetünk végig, ahol a női és férfi esszencia mélységeibe kalandozunk. Feltárjuk azokat a titkokat, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy kiteljesedetten, egészségben és örömben élj és mindezt a páros úton is élhesd!
 
Több mint két évtizedes tapasztalattal a hátam mögött változást vágyó kliensekkel dolgozva, alternatív segítőket képezve és mentorálva, igazi női alkimista vagyok , személyes tapasztalataim, saját belső utam, több ezer tanítványom, kliensem tapasztalataival egészítik ki a mai napot …és ez csak az én ajándékom…. 
 
A meghívott szakértők életpéldája, elért eredményei megannyi ajándékot hoznak és a Veled együtt teremtés az igazi hatástöbbszöröző erő! 
 
Csatlakozz hozzánk ebben a mozgalomban, ahol együtt teremtünk egy gyönyörű örökséget, amely az egész női közösség felemelkedését, kiteljesedését, virágzását szolgálja.
 

Várunk szeretettel! Veled lesz teljes a nap!

Pozsgai Nikoletta

Kérdésed merült fel? Megválaszoljuk!

Ha szeretnéd visszanézni a programot, mert szeretnél elmélyülni az egyes előadások/interjúk/meditációk/csikung órákban, akkor van lehetőséged megvásárolni a felvételt.

A regisztrációt követően azonnal felkínáljuk ezt a lehetőséget. 

A felvételeket előre vagy legkésőbb május 13. hétfő este 20:00-ig kedvezményes áron 6 990Ft-ért rendelhetsz meg. Később a teljes áron, azaz 19 990Ft-ért lehet csak megvásárolni. 

A felvétel vásárlások összegét 100%-ban visszaforgatjuk, hogy minél több nőhöz eljuttassuk a Női ÉletErő napot.

Ha szeretnéd visszanézni a programot, mert nem érsz rá aznap, esetleg csak részben, vagy szeretnél elmélyülni az egyes előadások/interjúk/meditációk/csikung órákban, akkor van lehetőséged megvásárolni a felvételt.

A regisztrációt követően azonnal felkínáljuk ezt a lehetőséget. 

A felvétel vásárlások összegét 100%-ban visszaforgatjuk, hogy minél több nőhöz eljuttassuk a Női ÉletErő napot.

A felvételeket előre vagy legkésőbb május 13. hétfő este 20:00-ig kedvezményes áron 6 990Ft-ért rendelhetsz meg. Később a teljes áron, azaz 19 990Ft-ért lehet csak megvásárolni. 

Jelentkezz Most az Ingyenes
3. ÉletErő Napra!

"Nem félek az erőmtől, mert a lényegemet hozom vele világra. Élem az erőm, mert éltetem vele a világot!" - Pozsgai Nikoletta

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | AdatvédelmiNyilatkozat | Impresszum