Női Csikung Klub

Egészség, vitalitás, élet-egyensúly, céljaid megvalósulása. A legnagyobb ajándékok, amiért érdemes csikungoznod!

A Női Csikung ÉLETMÓD a testi-lelki egyensúlyról szól, ami örökre veled marad. Imádni fogod, ahogy egyre több az energiád, egészségesebb vagy, oldódnak blokkjaid és sorra valósulnak meg álmaid. Mindezt egy aktív és energikus női közösségben. A többi…pozitív mellékhatás!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc

Kiskapu:

CSAK AZ ÉLEK ÉS VIRULOK KIHÍVÁS RÉSZTVEVŐINEK KINYITVA 

2024.03.25. ÉJFÉLIG!

Új Kezdet: szabadulj meg a belső korlátaidtól és éld meg a nőiességed teljességét!

Neked való a Női Csikung Klub, ha:

Miért lesz életed egyik legjobb döntése a Csikung Klubban való részvétel?

"Egy korábbi edzőtársam mondta "te nem öregedsz! Hogy csinálod?" A válasz rövid volt: Csikungozok. Az egyik titkom... " - Pozsgai Nikoletta

Merülj el a Női Csikung világában: egyedi élmények várnak!

Klubtagként hozzáférésed lesz az otthoni gyakorlásod segítő női csikung rutinok videóihoz, élő online Csikung órákhoz, részt vehetsz az élő online Webinárokon, ahol az 5 elem jegyében végig nézzük a táplálkozási és életmód javaslatokat. 

60 perces alapgyakorlatsor videó​

Élő online gyakorló órák

Tartásjavító tanítások

Egészséges életmód tippek

5 elem tanítások

Stressz életerővé alakításának módszerei

Havi táplálkozási és életmód tanítások

Taoista tanítások

Taoista meditáció

Női Csikung Klub: a különleges hely, ahol felfedezheted és kibontakoztathatod az igazi női erőd

Miért különleges a Női Csikung Klub?

A klubban egy olyan női közösség vár, ahol biztonságban érezheted magad, és szabadon megoszthatod tapasztalataidat, félelmeidet és sikereidet. Egy olyan tér, ahol együtt növekedhetünk, és egymást támogatva fedezhetjük fel női energiáinkat.

A Női Csikung Klubban nem csak egy aktív közösséghez csatlakozol, hanem egy olyan folyamatos program részese lehetsz, amely segíti a női önismeret mélyebb szintjének megértését és fejlesztését. Olyan egyedi gyakorlatok és meditációs technikák között válogathatsz, amelyek kifejezetten a női testnek és léleknek vannak tervezve. Ültesd a gyakorlatba mindazt, amit megtanulsz tőlünk!

A klubban nem csak társakat találsz, hanem szakértői tanácsokat és gyakorlati útmutatókat is kaphatsz, hogy könnyebben megtaláld az utadat az önmegismerésben és öngondoskodásban. Profi vezetők állnak rendelkezésedre, akik segítenek felismerni és megszüntetni a belső blokkjaidat, valamint tanácsokkal szolgálnak a mindennapi élet kihívásaihoz.

A piaci trendekkel ellentétben klubunkban kivételes minőségű oktatásban részesülhetsz. Tisztában vagyunk azzal, hogy sok csikung oktató a piacon korlátozott tudással rendelkezik, és nem képes mély, tudatos átadásra. Klubunkban azonban sokkal többet kínálunk: egy olyan oktatási rendszert, amely a mélységét és a tartósságát biztosítja a változásnak. Professzionális és hiteles oktatóink holisztikus megközelítéssel tanítanak, és minden egyes gyakorlatot átgondoltan és tudatosan közvetítenek, figyelembe véve a lehetséges kontraindikációkat és ellenjavallatokat.

A klubban két gyógytornász is segít abban, hogy helyesen végezd a gyakorlatokat. A helyes testtartás létfontosságú a csikungban, mivel elősegíti az energia keringését és átvitelét a testen belül. Gyógytornászaink nemcsak korrigálnak és tanácsot adnak, hanem képzettek a fasciában is. 

A Női Csikung Klubban komplex útmutatót kapsz az egészséges életmódhoz, ahol a különböző irányzatok és technikák egyesülnek. A Női Csikung Klub tanításai révén különleges módon közelítheted meg a női egészséget, beleértve a férfi és női energiák kiegyensúlyozását, a taoista szerelmi titkok tanításait és a belső alkímiára koncentráló gyakorlatokat. Szakértőink vezetésével olyan természetgyógyászati ismeretekkel is gazdagodhatsz, amelyek a kínai medicina tudományán alapulnak. 
Garantált, hogy a klub és az itt végzett oktatók szakmailag magas színvonalúak. Emellett a klubban lehetőséged nyílik az 5 elemes táplálkozást megismerni, valamint speciális, változó korú étrend tippekkel is találkozhatsz. A klub közösségi terében megoszthatsz és tanulhatsz másoktól, egy olyan térben, ahol mindenki motivált és hajlandó megtenni ezért.
Vezetőnk, Pozsgai Nikoletta, tapasztalt természetgyógyász, aki biztosítja a biztonságos és hatékony csikung gyakorlatok végzését.

A Női Energia Fitnesz (NEF) 8 Pillére: A női kibontakozás nyolc tudás, ami segít Téged női kiteljesedésed útján a Klubban

Női Csikung: Megújulás és belső harmónia elérése az energetikai gyakorlatok és belső alkímia által.
Taoista Női Jóga: A test és lélek harmóniájának elősegítése célzott jóga gyakorlatokkal és intim izommunkával.
Női Életmód: Az összhang megteremtése a természetes ciklusok és a női ritmus között az élet minden területén.
Kínai Medicina Nőknek: Egészségmegőrzés és regeneráció a Hagyományos Kínai Orvoslás technikáival és tanításaival.
Kínai Metafizika: A belső egyensúly és önmegvalósítás útja a taoizmus és az I ching tanításain keresztül.
Időtervezés: Egyensúly és harmónia megteremtése a kínai asztrológiai időtervezés segítségével.
Térrendezés: Energetikai harmónia és pozitív energia teremtése a környezetben feng shui és kristályok segítségével.
Taoista Szerelmi Művészet: A párkapcsolati harmónia és mély kötelék elérése taoista szerelmi gyakorlatokkal és alkímiával.

A Női Energia Fitnesz komplett gyakorlatsorai a fizikai testmozgáson keresztül, az energetikai erőforrások felszabadításával, de a lelki-érzelmi aspektusaink és szakrális nőiségünk útjainak belső útjával tanít élni női erőforrásaiddal.

Szívesen megismertetlek a női energiarendszereddel, s leszek vezetőd- társad a nőiséged kibontakoztatásában, s várlak a már NEFező nők jókedvű, életörömükre és teremtő erejükre rátalált nők körébe. 

Ha felébreszted alvó női erődet, kiapadhatatlan erőforrásra lelsz, amit bármely cél megvalósításának szentelhetsz: legyen az egészség, szerelem és párkapcsolat, gyermekáldás, valódi hivatás vagy a bőség megteremtése.

Ha csak a tüneteket kezeljük, az alapvető egyensúlytalanság nem áll helyre. Az átmenti javulás nem válik tartóssá.  A betegség egyre hosszabb ideig áll fenn, gyakran áttevődik más területekre, szervrendszerekre is, végül krónikussá, sajnos bizonyos esetekben fatálissá válik. 

Amikor a betegség már a fizikai test szintjén megjelenik, addigra a többi szinteken (energetikai, érzelmi, mentális) már régóta fennálló problémákra nem találtunk megoldást. A lelkünk üzenete után a testünk üzen, végül pedig a betegség maga tudatosítja a problémát és kényszerít változtatásra. 

A kínai gyógyászat a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, betegség esetén pedig a kiegyensúlyozatlanságok helyreállítására. 
Nagyon fontos, hogy a tanfolyam során fejlesztjük a testtudatosságot, a figyelem egyre pontosabban képes megérezni a felborult állapotokat. 

Mi a NEF? A Női Energia Fitnesz, azaz NEF a női belső alkímia taoista tanításokra, a női taoista csikung és jóga gyakorlatokra épülő női egészség és életmód rendszer. A széthullott tanítások összegyűjtője és egyberendezője Pozsgai Nikoletta. Saját és a NEF gyakorlók tapasztalatai alapján női erőforrás aktiváló és vitalizáló mozgásrendszerbe foglalta, 2006-ban kapta a nevét. A kidolgozott és bizonyítottan hatékonyan működő mozgásforma azért is különleges, mert a női teljesség beavató útját ismerheti meg vele minden résztvevő.
Az egyes gyakorlatrészeket tudatos légzéssel kísért belső vizualizációk is segítik. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására való speciális mozgásforma, mely aktiválja a mély- és gátizmokat is.
 

Vitalitás és Megújulás Az 5 Elem tanításaival 12 hónapon át

Az 5 elem szerint épül fel a Női Csikung Klub,  az elemek mentén vizsgáljuk az évszakokat. A kínai taoista tanítások szerint az elem nem valamilyen anyag, hanem erő, amely által a kozmikus energia minden tulajdonsága leírható. Az elemek erőként 5 életfázist alkotnak, mellyel minden életfolyamatunk leírható. 

Föld

FÖLD ELEM: "Sárga Alkony: A Megújulás és Táplálkozás!"

Nyárutó Megújulás: Az Újjászületés és Az Anyaság Szimbóluma

A Föld elem az átmenetek és az újjászületés időszakát szimbolizálja. Ez a termékenység és a táplálkozás ideje, ahol az édes íz táplál és csillapít. Az átmenetekben és a változókorban találjuk meg az együttérzés és a harmónia új szintjét, készülve a következő évszak kihívásaira és lehetőségeire.

Készen állsz egy új utazásra? Válassz egyedi csomagot a Női Csikung Klubban!

1. Csikung Lite Csomag

Cél: Gyakorlás, beépítés.

A klubban egy olyan női közösség vár, ahol biztonságban érezheted magad, és szabadon megoszthatod tapasztalataidat, félelmeidet és sikereidet. Egy olyan tér, ahol együtt növekedhetünk, és egymást támogatva fedezhetjük fel női energiáinkat.

2. Női ÉletErő Aktiváló Csomag

Cél: Speciális gyakorlatok és tippek, amelyek segítenek az egyéni fejlődésben.

3. Belső Alkimista Csomag

Cél: az összefüggések megértése, a hozott minták és sors átalakítása, az életcél megvalósítása, önmegvalósítás

Ha most csatlakozol automatikusan részt veszel nyerményjátékos sorsolásunkban - nézd meg mit nyerhetsz:

Sorsolás: szeptember 26.

Kínai asztrológia személyiségelemzés az 5 elem alapján konzultációval (1db)

Értéke: 60.000 Ft/db

Pozsgai Nikoletta felajánlása:

Tudtad, hogy születési dátumod alapján meghatározható, hogy milyen elemek segítenek, melyek hátráltatnak téged? Ez hatalmas segítség, hiszen személyiségelemzés és mellé testtípus elemézst is készítek számodra, amivel felépíthető egy valóban egészséges életmód. Tudod milyen ételeket érdemes fogyasztanod, milyen mozgásokat érdemes végezned? Szívesen segítek!

A személyiség és testtípus elemzést kínai asztrológusként végzem, melyet kiegészít életmód tanácsdó-és terapeuta természetgyógyász szaktudásom, tuina tanulmányaim és a metabolikus kineziológa különleges módszertana. Természetesen azt is megbeszéljük, hogy milyen csikung gyakorlatok segítenek neked igazán.

Részletek

Bónusz minden 2-3. csomag klubtagnak

Immunerősítés 5 elemesen - Készülj velem az őszre! Online előadás felvétele

Értéke: 12.990 Ft/db

Farkas Viktória  felajánlása:

Ebben az online előadásában Kicsi Vú segít felkészülni a hűvös évszak kihívásaira.

Energetikai szempontból megvilágítja az erős immunrendszer kritériumait, és étkezési tippeket is ad az őszi-téli egészségmegőrzéshez.

Részletek

Sorsolás: szeptember 26.

Quantum Magnetic Állapotfelmérés + EMOST alapkezelés(5 db)

Értéke: 25.000 Ft/db

Marusa Marcsi felajánlása:

Az állapotfelmérés során áttekintjük a teljes szerv, hormon és csontrendszert. A szervezet bioenergetikai információit feldolgozza a vizsgáló gép és már látszik is, hol van a bibi.

Egészség Most Emost saját jelterápiás készülékkel folyik a kezelés.

Alapprogramja a Szuper Happy elnevezést kapta megalkotójától Dr Erdőfi Szabó Attilától. A név magáért beszél. 1 óra biztos feltöltődés a program során.

Részletek

Sorsolás: szeptember 26.

Méháldás (2 db)

Értéke: 17.000 Ft/db

Borlói Anita felajánlása:

A női méh olyan, mint egy raktár. Elraktározza a megéléseinket, tapasztalásainkat, állapotainkat, és sokszor még csak tudatosak sem vagyunk minderre. Ezek az elraktározott mintázatok korlátozhatják a női teremtőerőnket, a párkapcsolat, szexualitás harmonikus megélését, a küldetésbe állást, a női kiteljesedést, az anyagi bőség megélését, az önmagunkkal való kapcsolatot, a fizikai egészségünket, és még megannyi mást. A méháldás segít a teremtő középpontunk – a méhünk – energetikai harmonizálásában, ezáltal női létünk kiteljesítésében.

Részletek

Sorsolás: szeptember 26.

Hangfürdő (2 db)

Értéke: 15.000 Ft/db

Borlói Anita felajánlása:

Ez egy csodás utazás a rezgések világába, amely során mélyebb tudatállapotba kerülünk, a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezhetünk egy békés, ringató nyugalmi térbe.

A folyamat rendkívül könnyed, gyengéd és nyugtató. Beindulnak a saját öngyógyító folyamatok, segítve a félelmek, sérelmek, aggodalmak, korlátok elengedését, a blokkol feloldását, és megtapasztalhatjuk az ok nélküli béke és harmónia és szeretet állapotát.

Részletek

Sorsolás: szeptember 26.

Access testkezelés (2 db)

Értéke: 17.000 Ft/db

Borlói Anita felajánlása:

Az emberi lény végtelen intelligenciája által képes a diszharmonikus működéseket helyre állítani. Pont úgy, mint amikor megvágjuk az ujjunkat, és a seb pár nap alatt beforr, és visszaáll a harmonikus állapot. Elvileg pont így képesek vagyunk minden egyéb kibillenést is orvosolni, legyen szó akár fizikai elváltozásról, téves gondolatokról, hitrendszerekről, zavaró érzelmekről, visszatérő ártó élethelyzetekről, diszharmonikus kapcsolatokról, stb. Viszont ezt az intelligens működést igen erősen blokkolhatják a tudattalanul működő minták és mechanizmusok. A testen keresztül ezeket igen hatékonyan át tudjuk írni, pont úgy, mint a számítógépes programokat.

Részletek

Sorsolás: szeptember 26.

60 perces állapotfelmérés és komplex kezelés (1db)

Értéke: 15.000 Ft/db

Berkiné Fehér Éva felajánlása:

Mely állapotfelmérésből és a kezelés függvényében különböző terápiák alkalmazásából áll -masszázs, speciális manuális,fájdalom és fizikoterápiás-, ayurvédikus kezelések.

Részletek

Sorsolás: szeptember 26.

30 perces rugalmasan felhasználható kupon (1db)

Értéke: 8.000 Ft/db

Berkiné Fehér Éva felajánlása:

Mely a panaszoktól függően felhasználható masszázsra, állapotfelmérésre, Bach virágterápiás segédletekre , mágnesterápiás és gerinckezelésekre beválthatja a kupont.

Részletek

BÓNUSZ - Női Életerő Nap felvétel Aktiváló és Alkimista csomaghoz!
2023.09.25 előtti jelentkezéssel!

ÉBRESZD NŐI ERŐD, AKTIVÁLD NŐI ERŐFORRÁSAID!

Inspiráló és erőt adó nap felvétele, amely a női energiák áramlására fókuszál. Előadások, meditációk és gyakorlatok várnak. 

Miért kihagyhatatlan és mivel leszel gazdagabb?
Fedezd fel a női teremtőerő különleges világát a Női Életerő Nap online rendezvényen, ahol szakértők vezetésével a női energia áramlása kerül középpontba!

Merülj el a női mozgás világában és találj megoldásokat, tippeket a mindennapjaidhoz. Várnak az inspiráló előadások és meditációk, hogy kapcsolódj a női erőddel. Tapasztald meg a női életerő újjászületését!

Részletek

Értéke: 19.990 Ft.

Már megvetted a felvételt és csatlakoznál a Klubhoz? Gondoltunk rád! A klub indulást követően (szeptember 26 után) kapsz egy levásárolható kupont!,

"A tüneti kezelések kora lejárt! Eljött az ébredés ideje, hogy megszabadulj intim tüneteidtől és egyensúlyba hozd önmagad nőként." - Pozsgai Nikoletta

Melyik csomagot választod?

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc

Kiskapu:

CSAK AZ ÉLEK ÉS VIRULOK KIHÍVÁS RÉSZTVEVŐINEK KINYITVA

MÉG A TAVALYI ÁRRAL! 

Várunk szeretttel a klubba!

6.990,-Ft

/ hó

14.990,-Ft

/ hó

29.990,-Ft

/ hó

0 +
NEF tanítvány
0
Éves NEF
0
NEF Szint
0
Szakértő NEF Oktató
0
Könyv

Milyen véleménnyel vannak az Arany Elixír Csikungról, kliensek és tanítványok?

"A Női Csikung Klubban nem csak egy közösséghez csatlakozol, hanem hiteles szakértők által fedezheted fel önMAGad új, inspiráló dimenzióiban." - Pozsgai Nikoletta

Szakértő oktatók

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta a Női Energia Fitnesz és az Arany Elixír Női Csikung elismert mester oktatója, aki egyben tapasztalt természetgyógyász életmód tanácsadó és terapeuta is. 2006-ban alapította meg a NEF-et, egy olyan közösséget indított útnak, ahol nők tanulhatnak és növekedhetnek együtt, felfedezve belső erőforrásaikat és teremtő képességeiket. Nikoletta iránymutatásaival és tanításaival inspirálja a nőket, hogy megtalálják és kibontakoztassák az igazi női erejüket és vitalitásukat.
 
 
 
 
 
 
Részletek

Kicsi Vú (Farkas Viktória)

Kicsi Vú évek óta tanítja szenvedéllyel a kínai gyógyító konyhát, és időközben természetgyógyász végzettséget is szerzett.

Online tanfolyamokon, előadásokon, sőt most már egyéni tanácsadáson is népszerűsíti az évszakok szerinti főzést, az egyéni alkatra szabott táplálkozást, és az egyes életszakaszokat támogató ételeket.

Kedvenc témái a várandósság, szülés, gyermekágy időszaka, a gyerekek táplálkozása és a női energiamenedzsment.

Részletek

Borlói Anita

Borlói Anita küldetésének egyik legerősebb pillére a nők kísérése, segítése, támogatása. Többek között női körök, női szertartások, női jóga, rendszeres klubok, egyéni kezelések formájában várja a fejlődni, gyógyulni, kiteljesedni vágyó nőtársakat. Saját nőgyógyászati problémája kapcsán lépett erre az útra, és saját gyógyulásai és megélései organikusan vezettek oda, hogy a női gyógyulás, teremtés, kiteljesedés eszközeit immáron nőtársaival is megosztja. Hiszi és vallja, hogy minden nőben ott van az ősi tudás, így valójában nem tanít, hanem csupán emlékeztet.

Részletek

Berkiné Fehér Éva

Évi 10 éves korától gyógytornásznak készülve ,majd sok technikát tanulva és  ötvözve végzi a kezeléseit ,melyek holisztikus szemléletűek és a manuális, rehabilitációs kezelések mellett a megelőzést tűzik ki elsődleges célul. Magánrendelőjében elsősorban komplex kezelésekkel dolgozik, melyek része az Ajurvédia, a jóga, kismama jóga, Bach virágterápia és a masszázsokkal, gyógynövényekkel való kezelés is. Három éve NEF-es gyakorló és reményei szerint hamarosan oktató. Nagycsaládosként és az egészséges életmód képviselőjeként évek óta segíti a hozzá érkező anyukákat, gyermekeket,tinédzsereket az egészség megtartásában. 

Részletek

Varga Vivien Lilla

Vivi 2015 óta NEF oktatóként, széles pedagógiai palettával, sok éves tapasztalattal segíti a családok egészségét. Szakterületéhez tartozik nem csak a várandósságra való lelki-testi felkészülés, hanem édesanyaként, óvónőként tudatos gyermeknevelési tippeket hoz nekünk korunk kérdéseire. Hiszen a NEF nem mozgásforma, hanem életforma, mely a teljes családi dinamikát, egészséget mozgatja, egészséges gyermekekből életrevaló fiatalokat adva a világnak.

Részletek

Marusa Marcsi

Régi álmom, hogy legyen egy közösen gyakorló közösség, mint több Távol-keleti országban ezt látjuk. Akik rendszeresen találkoznak és együtt gyakorolják a forma gyakorlataikat. Visszahívni a napjainkban az együtt gyakorlás örömét és újra megtapasztalni gyógyító erejét. Az oktatók segítségével inspirálódni, és pontosítani a gyakorlatokat.

Részletek

Ki a NEF alapítója, a Női Csikung Klub szakmai vezetője?

22 éve foglalkozom csikunggal, mely során annak több ágát volt lehetőségem tanulni. Havasi András iskolájában kezdtem, Nagy Sáska Zoltán és Szabados Levente indított el belső utamraA taoizmus beható tanulmányozásának vágya ekkor ébredt meg bennem igazán. A Jun Jüan csikunggal Tábori László ismertetett meg.

Mantak és Meneawan Chia könyvei, majd 2011-től Chia Mester tanításai személyesen és online tágították és mélyítették csikungos tudásom.

Természetgyógyászat terén több ágban képeztem magam, melyek között a kineziológia, az életmód tanácsadás-és terápia terén szereztem államilag elismert végzettséget, valamint a hagyományos kínai orvoslás tanításai, majd a TuiNa rendszer és masszázstechnikák elsajátítása következett. 

A TuiNa több ezer éves ősi terápiás módszer, gyógyászati alapokon nyugvó kínai masszázstechnika, amely a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) része. 

Személyes tapasztalataim, saját belső utam, több ezer tanítványom, kliensem tapasztalataival egészítik ki a tanításokat. Melyek közül kiemelkedik a női és férfi specifikus tanítások sora, hiszen az Arany Elxír a női és férfi ágak tanításai háttereit is áthagyományozó tanító láncolatán találtam meg mentoraimat. 

Több kínai és nyugati mester kiegészítő tanításaival fejlődhettem tovább, melyek közül kiemelkedik Daisy Lee Ragyogó Lótusz női csikung iskolája. A szerzetesnők dakini tanításaiért különösen hálás vagyok. Fontos tudományos alapokat szereztem Tevia Feng White Tiger csikung iskolájában. A 8 Trigram, 5 elem állatai és kifejezett egészségügyi problémák kezelésére kidolgozott sorozatok kapcsán sokat köszönhetek neki. Roni Edlund és Damo Mitchell már kifejezetten a női, férfi és páros alkímiai folyamatokban kalauzoltak.

A keleti orvoslás szerint az ember 3 részből áll: fizikai test, energetikai rendszer és az információs rendszer. Az általam tanított Arany Elixír Csikung rendszer gyakorlatai mindhárom szinten képesek oldani a kialakult problémákat.

Ha csak a fizikai test problémáival foglalkozunk, attól még az energetikai rendszerben és az érzelmi, gondolati rendszerünkben fennmaradnak az elakadások. Amikor szükséges kineziológiai, család-és rendszerállító módszerekkel kiegészítő kezelésekkel tudlak tovább segíteni mélyebb blokkoldási folyamatokban. 

Pozsgai Nikoletta

Egyszerű a jelentkezés!

1. Regisztrálj

A program ingyenes, regisztrációhoz kötött. Regisztrálj és biztosítva a helyed!

2. Fogadd az emailt

Kapsz egy visszaigazoló emailt, amiben fontos információkat találsz.(Zoom link, felvétel rendelési lehetőség, kérdőív.)

3. Élvezd!

Vedd ki magad aznapra, legyél velünk aktívan, mert megérdemled ezt az időt!

Kérdésed merült fel? Megválaszoljuk!

A Csikung Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Videók, szöveges tartalmak és hanganyagok várnak. Klubtagságod bankkártyával való kifizetése után emailben megkapod a hozzáférési adataidat (felhasználónév + jelszó) azonnal, mellyel egy online felületen tudsz belépni a fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi anyagokat.

A Klub havi és éves díját lehetőséged van bankkártyával kifizetni. Érdemesebb a bankkártyát használnod, mert automatizált és azonnali. A bankkártya egy kényelmes, megoldás számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat és éves díjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod a fiókodból pár kattintással, ami után nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a nemzetközileg használt Stripe rendszer felel.

Igen. A fiókodban bármikor átválthatsz éves előfizetésre. Az éves előfizetés 10%-kal kedvezőbb a havidíjadnál.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani az előfizetésedet, akkor bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani az előfizetésed. Ekkor már nem vonja le a rendszer az összeget legközelebb.

 

Igen, van rá lehetősége a Klubbtagoknak, hogy privát üzenetben feltehessék a kérdéseiket. Ezt viszont csak az aktív előfizetők érhetik el a belső oktatási felületen.

Igen, van lehetőség az alapoktól indulva. Segítséget kérhetsz minden szinten. Gyere és indulj el velünk az úton! 🙂

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | AdatvédelmiNyilatkozat | Impresszum