Női ÉletElixír Csikung Intenzív

Női egészség, vitalitás, fellobbantott élettűz, szenvedéllyel élt önazonos élet. A legnagyobb ajándékok, amiért érdemes a női csikung gyakorlatokat megismerned!

A Női Csikung ÉLETMÓD a testi-lelki egyensúlyról szól, ami örökre veled marad. Imádni fogod, ahogy egyre több az energiád, egészségesebb vagy, oldódnak blokkjaid és sorra valósulnak meg álmaid. Nő vitalitásod, felragyog nőiséged, életörömmel teli nő lehetsz újra!  Mindezt egy aktív és energikus női közösségben. A többi? …még több pozitív mellékhatás!

Női Újjászületés: szabadulj meg a belső korlátaidtól és éld meg a nőiességed teljességét!

Neked való a Női ÉletElixír Csikung intenzív, ha:

Mit kapsz a NEF 1. nap során?

Már az első nap megérted az emberi test működésének mozgatórugóit, az élet körforgásának szabályszerűségeit, a változás pszichológiáját. Mindezeket rendszerbe foglaltan megkapod, klucsként az életed irányításához, a sorsod megváltoztatásához!  

Elmélet + ÉletKapu  Gyakorlatsor + Meditáció = ÉletKapu Csikung 

Időpontja: 2024.03.15. 10:00-18:00, ZOOM

Mit kapsz a NEF 2. nap során?

Folytatódik az összefüggések megértése az 5 elem, az 5 fázis tanításaival, de immár a belső térben, a saját tested szintjén lesznek megtapasztalásaid. Mit jelent fókuszálni az energiát, mit jelent kiegyenlíteni az elemeket magadban? Mit jelenet összerendezni az egész aurád? Hogyan tudod kitisztítani a fejed, lényedet középpontba rendezni és hatékony új valóság teremtésre állítani energiarendszered?

Elmélet + Összerendező Gyakorlatsor + Meditáció = Arany Elixír csikung

Időpontja: 2024.03.16. 10:00-18:00, ZOOM

 

Mit kapsz a NEF 3. nap során?

Az első két nap tisztító és kiegyenlítő gyakorlatai után végre elérkezhetünk oda, ami a nőiség valódi, tiszta alapere. A női életerő kulcsa, a női szervekben lakozik. Az előadásokból megismered és megérted a női energiarendszered működését. A gyakorlatokból megtanulod, hogyan tisztítsd és aktiváld nőiséges eszenciális erejét. Megtanulod kitisztítani magadból az előző párkapcsolatok fájdalommintáit, sérüélseit, energetikai lenyomatait. Felszabadítod önmagad a szíves szerinti teremtésre. Megtanulod, hogyan tudod jól táplálni magad. 

Legfontosabb NEF 3. szinten elsajátított gyakorlatok: 

  • petefészek tisztító, kiegyenlító és energetizáló gyakorlatok
  • méh tisztító, kiegyenlítő és energetizáló gyakorlatok
  • mell tisztító, kiegyenlító és energetizáló gyakorlatok
  • női energiarendszer kiegyenlítő gyakorlatsor
  • mikrokozmikus pálya és keringetés
  • jáde tojás használatának elmélete és gyakorlatai
  • Női ÉletElixír gyakorlatsor – a NEF 1+2 AranyElixír gyakorlatsorok + a most tanult NEF 3. gyakorlatsora egyben, egy teljes formagyakorlatsorként.

 

Női Energiarendszer Elmélet + Női ÉletElixír gyakorlatsor + Meditáció = Női ÉletElixír csikung

Időpontja: 2024.03.15. 10:00-18:00, ZOOM

Mennyibe kerülnek a NEF 1-2-3 tanfolyamok?
Ez egy egyedi, csak NEF közösségnek szóló ajánlat!

Az ajánlat lejárt! Köszönjük a jelentkezéseket!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc

Női ÉletElixír Csikung Intenzív csak a NEF 3. napra jövök! 03.17.

Ha már elvégezted korábban a NEF 1 + NEF 2 szinteket:

65.800 Ft helyett

A CSOMAG DÍJA:

49.990,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Arany Elixír Csikung Intenzív NEF1 ismétlés és 2.-3. napra jövök! 03.15-16-17

Ha már végeztél korábban NEF 1-et, de még a NEF 2 és a NEF 3 előtted áll! 

123.860 Ft helyett:

CSOMAG DÍJA:

99.970,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Arany Elixír Csikung Intenzív NEF 1-2 ismétlés és 3. napra jövök! 03.15-16-17

Ez a legjobb választás, ha már végeztél NEF 1-2-t,  és ráépítenéd a NEF 3-at!

108.870 Ft helyett:

CSOMAG DÍJA:

75.990,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Ki a NEF alapítója, a Női Csikung mester oktató?

22 éve foglalkozom csikunggal, mely során annak több ágát volt lehetőségem tanulni. Havasi András iskolájában kezdtem, Nagy Sáska Zoltán és Szabados Levente indított el belső utamraA taoizmus beható tanulmányozásának vágya ekkor ébredt meg bennem igazán. A Jun Jüan csikunggal Tábori László ismertetett meg.

Mantak és Meneawan Chia könyvei, majd 2011-től Chia Mester tanításai személyesen és online tágították és mélyítették csikungos tudásom.

Természetgyógyászat terén több ágban képeztem magam, melyek között a kineziológia, az életmód tanácsadás-és terápia terén szereztem államilag elismert végzettséget, valamint a hagyományos kínai orvoslás tanításai, majd a TuiNa rendszer és masszázstechnikák elsajátítása következett. 

A TuiNa több ezer éves ősi terápiás módszer, gyógyászati alapokon nyugvó kínai masszázstechnika, amely a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) része. 

Személyes tapasztalataim, saját belső utam, több ezer tanítványom, kliensem tapasztalataival egészítik ki a tanításokat. Melyek közül kiemelkedik a női és férfi specifikus tanítások sora, hiszen az Arany Elxír a női és férfi ágak tanításai háttereit is áthagyományozó tanító láncolatán találtam meg mentoraimat. 

Több kínai és nyugati mester kiegészítő tanításaival fejlődhettem tovább, melyek közül kiemelkedik Daisy Lee Ragyogó Lótusz női csikung iskolája. A szerzetesnők dakini tanításaiért különösen hálás vagyok. Fontos tudományos alapokat szereztem Tevia Feng White Tiger csikung iskolájában. A 8 Trigram, 5 elem állatai és kifejezett egészségügyi problémák kezelésére kidolgozott sorozatok kapcsán sokat köszönhetek neki. Roni Edlund és Damo Mitchell már kifejezetten a női, férfi és páros alkímiai folyamatokban kalauzoltak.

A keleti orvoslás szerint az ember 3 részből áll: fizikai test, energetikai rendszer és az információs rendszer. Az általam tanított Arany Elixír Csikung rendszer gyakorlatai mindhárom szinten képesek oldani a kialakult problémákat.

Ha csak a fizikai test problémáival foglalkozunk, attól még az energetikai rendszerben és az érzelmi, gondolati rendszerünkben fennmaradnak az elakadások. Amikor szükséges kineziológiai, család-és rendszerállító módszerekkel kiegészítő kezelésekkel tudlak tovább segíteni mélyebb blokkoldási folyamatokban. 

Pozsgai Nikoletta

Kérdésed merült fel? Megválaszoljuk!

Online a Zoom felületén keresztül. Jelentkezés után megkapod a zoom linket, amivel az adott napon részt tudsz venni a programon. 

Internet, laptop / telefon, Ingyenes Zoom. Más eszközre nincs szükséged.

Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat és jó ha bekészítesz magadnak tiszta vizet. 

A hétvégére könnyen emészthető ételeket javaslok, hogy tudj figyelni és mozogni. 

Az első napot könnyed bemelegít csikunggal kezdjük, majd elméleti tanítás lesz az összefüggések megértéséért. Délután könnyebben, akár ülve is végezhető gyakorlatok jönnek az ÉletKapu gyakorlatok során. 

A második nap reggelén szintén bemelegítéssel kezdjük, majd az első napi ÉletKapu gyakorlatsort ismételjük, gyakoroljuk. A délelőtt elméleti hátteret adó rész után a délután ismét a gyakorlásé. Az Arany Elixír csikung összerendező gyakorlatsorát is lehet ülve végezni, ha erre szükséged  lehet. 

A harmadik napon szintén ismétléssel indulunk, majd intenzíven nekikezdünk az új kifejezetten női gyakorlatok elsajátításának, begyakorlásának. A harmadik napot is meditációval zárjuk, ami összegzi és elmélyíti a Női ÉletElixír tanításokat.

Mindkét esetben mutatok olyan könnyítéseket, amivel nehezebb mozgás esetén is tudod a gyakorlatokat végezni. 

…és szívesen mutatok olyan kivitelezéseket, amivel még több izmot, inakat és ízületeket is e tudsz vonni, és még hatékonyabban tudod a gyakorlatokat elvégezni. 

A testtartásokra külön figyelmet szentelünk. 

Igen, van rá lehetőséged, hogy kérdezz. Minden rész után van kérdés-válasz rész és a nap lezárásakor is lehet majd kérdezni. 

Ez most egy egyedi ajánlat csak azok számára, akik legalább a NEF 1 szintjét elvégezték. Így ha véletlenül kerültél erre aaz oldalra, akkor ez az ajánlat sajnos nem szól neked. Szeretettel várunk a NEF 1 szintű tanfolyamra. 

Ismétlőként és az új szintet elsajátítóként segítséget kérhetsz továbbra is minden ponton akárhány éves vagy, akármilyen kondiban vagy.  Gyere és folytasd velünk az úton! 

A NEF 1-3 tanfolyami napokat követő pár munkanapon belül a tudástár felületén a Csikung fül alatt fogod megtalálni.

A Tudástárba a vásárlás során már a NEF 1 szintű tanfolyam vásárlásakor regisztráltál fiókot, ez automatikus adott már számodra. 

Ha bárhol elakadsz írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre és segítünk!

A NEF 1, 2, 3, szintű tanfolyamok akármelyik itt ezen egyedi ajánlatban feltüntetett variációban vásároltad meg az adott csomagot annak hozzáférési idejei az időkorlát. 

A csomagoknál felüntetett bónuszként kapsz a tanfolyami napok után visszanézhető lehetőséget, ami a tudástárban a tanfolyam után további 2 hónapig, összesen 61 napi elérhető még számodra ismétlésre, gyakorlásra. 

Ha bárhol elakadsz írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre és segítünk!

A NEF 1, 2, 3, szintekhez külön gyakorló órák vannak a NEF Csikung klubban. Ha már a klub tagja vagy, akkor az adott havi előfizetésednek megfelelően tudsz jönni immár a NEF szintórák gyakorló óráira is. 

Ha nem vagy a klub tagja 2 hónapig további díjfizetés nélkül tudsz jönni az új szint gyakorlásának óráira. 

Ha ismétlőként jössz és élsz ezzel az egyedi időkorlátos ajánlattal, akkor is tudsz jönni a 2 hónapos szintednek megfelelő online élő gyakorlóórákra. 

1 online élő gyakorló ára 4500Ft, ha külön egyedi óra részvételként szeretnéd megvásárolni. 

Igyekszünk minden NEF szinten legalább egy órát taratni minden hónapban. Jelenleg ezek alapján, havonta 1db NEF 2, 1 db NEF 3 órát tartunk, így összesen 2db órára tudsz jönni a 2 hónap során. 

Az órák időpontjairól az FB csoportban, a Klub felületén adunk tájékoztatást mindig. 

Ha bárhol elakadsz, nem kapsz zoom link hozzáférést a 2 hónap során írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre és segítünk!

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | AdatvédelmiNyilatkozat | Impresszum