Női ÉletElixír Csikung Intenzív

Női egészség, vitalitás, fellobbantott élettűz, szenvedéllyel élt önazonos élet. A legnagyobb ajándékok, amiért érdemes a női csikung gyakorlatokat megismerned!

A Női Csikung ÉLETMÓD a testi-lelki egyensúlyról szól, ami örökre veled marad. Imádni fogod, ahogy egyre több az energiád, egészségesebb vagy, oldódnak blokkjaid és sorra valósulnak meg álmaid. Nő vitalitásod, felragyog nőiséged, életörömmel teli nő lehetsz újra!  Mindezt egy aktív és energikus női közösségben. A többi? …még több pozitív mellékhatás!

Női Újjászületés: szabadulj meg a belső korlátaidtól és éld meg a nőiességed teljességét!

Neked való a Női ÉletElixír Csikung intenzív, ha:

900+ Csikung és Női Energia Fitnesz (NEF) tanítvány a gyakorlatok hatására él és virul. Hogyan is lehet ez?

Mi a Csikung?

A test és az elme harmóniáját célzó ősi kínai gyakorlatok összessége, ahol a légzés, a mozgás és a meditáció ötvözésével áramoltatjuk és erősítjük életenergiánkat. Ez egy univerzális gyakorlatrendszer, ami egészségünk, jólétünk és belső békénk kulcsa lehet.

Szinte minden korosztály számára megfelelő, beleértve az időseket és azokat is, akik rehabilitáció alatt állnak.

Mi az a NEF és miért a megoldás?

A Női Energia Fitnesz (NEF) egy taoista alapokon nyugvó mozgásrendszer, amely a női egészség megőrzésére és helyreállítására összpontosít, belső vizualizációkkal és tudatos légzéssel erősítve a testi-lelki egyensúlyt. 

Több mint tünetkezelés: megelőzésre és a mélyreható egyensúlytalanságok gyógyítására fókuszál, lehetővé téve a testi jelzések finom érzékelését. A NEF része a Csikung és még sok más is, ami idővel kibontakozik számodra is. 

0 +
NEF tanítvány
0
Éves NEF
0
Szakértő NEF Oktató

Milyen véleménnyel vannak a Csikung és a Női Energia Fitnesz (NEF), kliensek és tanítványok?

Danyi Nikoletta véleménye:

Asztalos Péter véleménye:

Készen állsz az új utazásra? Tarts velünk a Női ÉletElixír Csikung Intenzívre!

Mit kapsz a NEF 1. nap során?

Cél: MEGÉRTED AZ EGÉSZSÉG ALAPJAIT, A BETEGSÉG OKAIT ÉS A HELYREÁLLÍTÁS ÚTJÁNAK LÉPÉSEIHEZ GYAKORLATOT IS KAPSZ

Időpontja: 2024.03.15. 10:00-18:00, ZOOM

Már az első nap megérted az emberi test működésének mozgatórugóit, az élet körforgásának szabályszerűségeit, a változás pszichológiáját. Mindezeket rendszerbe foglaltan megkapod, klucsként az életed irányításához, a sorsod megváltoztatásához!  

Elmélet + ÉletKapu  Gyakorlatsor + Meditáció = ÉletKapu Csikung 

Mit kapsz a NEF 2. nap során?

Cél: megérted az életed fő mozgatórugóit, a személyiséged működési elvét, iránytűt kapsz önmagadhoz és térképet az egészséged helyreállításához, segítő módszert az úthoz

Időpontja: 2024.03.16. 10:00-18:00, ZOOM

Folytatódik az összefüggések megértése az 5 elem, az 5 fázis tanításaival, de immár a belső térben, a saját tested szintjén lesznek megtapasztalásaid. Mit jelent fókuszálni az energiát, mit jelent kiegyenlíteni az elemeket magadban? Mit jelenet összerendezni az egész aurád? Hogyan tudod kitisztítani a fejed, lényedet középpontba rendezni és hatékony új valóság teremtésre állítani energiarendszered?

Elmélet + Összerendező Gyakorlatsor + Meditáció = Arany Elixír csikung

Mit kapsz a NEF 3. nap során?

Cél: kezedbe venni női egészséged kulcsait, megtanulni a legfontosabb női gyakorlatokat, melyek a teljes női életúton segítenek téged!

Időpontja: 2024.03.15. 10:00-18:00, ZOOM

Az első két nap tisztító és kiegyenlítő gyakorlatai után végre elérkezhetünk oda, ami a nőiség valódi, tiszta alapere. A női életerő kulcsa, a női szervekben lakozik. Az előadásokból megismered és megérted a női energiarendszered működését. A gyakorlatokból megtanulod, hogyan tisztítsd és aktiváld nőiséges eszenciális erejét. Megtanulod kitisztítani magadból az előző párkapcsolatok fájdalommintáit, sérüélseit, energetikai lenyomatait. Felszabadítod önmagad a szíves szerinti teremtésre. Megtanulod, hogyan tudod jól táplálni magad. 

Női Energiarendszer Elmélet + Női ÉletElixír gyakorlatsor + Meditáció = Női ÉletElixír csikung

Ajándékok, Bónuszok, Extrák

Ajándék a NEF 3. tanfolyamhoz

Pozsgai Nikoletta
Méh Erő Ébresztő E-Könyve

Értéke: 6.825 Ft

276 oldal, 2017-es első kiadása óta sikerkönyv, immár 10. utánnyomása kapható!

A legfontosabb  méh erő ébresztésének, ezzel a női teremtő erő aktiválásának, a női egészség helyreállításának, ezzel a nőiség legfájóbb sebeinek gyógyítását szolgáló könyv. A legfontosabb női energiarendszer tanítások, köztük a méh tanítások, méh tisztító és méh energetizáló gyakorlatok mellett olyan témák kaptak benne helyet, mint az anyaseb mibenléte, gyógyítása, a férfiakkal kapcsolatos sérülések eredete, oldásának útja és a női bevató életút tanításai. Fejezetenként különleges női szertartások és méh rituálék ajánlatai, hozzá lélekemelő üzenetek, Méhnővéri útravalók.  A könyv egyszerre ismeretterjesztő és kézikönyv, mely segít átlátni és oldani a szenvedésekkel és önfeláldozással teli transzegenerációs női traumáinkat. Egy vitális, egészséges, életvidám női élet kialakításában kulcsfontosságú szerepet kap ez a könyv. Legyen ott a Te könyvespolcodon is!

Részletek

Bónusz minden csomaghoz

A Tanfolyami Nap visszanézhetősége 2 hónapig

Értéke: 30.000 Ft

A Tudástárban a tanfolyami napok felvételeit még 2 teljes hónapig tudod ismételni, velük gyakorolni. 

Mindegyik tanfolyamra igaz, bármelyik NEF szintet végzed el. Ez remek segítség, mert a tanfolyami élő online időben így nem feltétlen szükséges jegyzetelned, a gyakorlásokba is jobban bele tudod engedni magad. Utólag vissza tudod nézni és át tudod ismételni a napot. 

Részletek

Extra tartalom minden csomagban

Online Csikung gyakorlóórák NEF szinteknek megfelelően

Értéke: 27.000 Ft

A NEF klub a végzett tanfolyami szintednek megfelelő havi online élő gyakorló óráira díjmentesen tudsz így bejönni! 

Az élő online órák zoom-on zajlanak, a klub órarendjében tudjuk felajánlani Neked is az órákon való részvételt. A zoom linket e-mailben megkapod minden óra előtt. 

Részletek

Mennyibe kerülnek a NEF 1-2-3 szintű tanfolyamok?

Jelentkezési, fizetési és utalási határidő:
2024.03.14. csütörtök 20:00!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc

Mind a 3 napra jövök

151.860 Ft helyett

A CSOMAG DÍJA:

119.990,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Jöhetsz csak 1-1 napokra is!

Csak a NEF 1. -re jövök! 03.15.

46.990Ft helyett

A CSOMAG DÍJA:

29.990,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Csak a NEF 2.-re jövök! 03.16.

Kitétel: Ha már elvégezted korábban a NEF 1-et

56.990 Ft helyett:

CSOMAG DÍJA:

39.990,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Csak a NEF 3. -ra jövök! 03.17.

Kitétel: Ha már elvégezted korábban NEF 1 és NEF2 -t

83.880 Ft helyett:

CSOMAG DÍJA:

59.990,-Ft

(A gombra kattintva tudsz fizetni!)

Ki a NEF alapítója, a Női Csikung mester oktató?

22 éve foglalkozom csikunggal, mely során annak több ágát volt lehetőségem tanulni. Havasi András iskolájában kezdtem, Nagy Sáska Zoltán és Szabados Levente indított el belső utamraA taoizmus beható tanulmányozásának vágya ekkor ébredt meg bennem igazán. A Jun Jüan csikunggal Tábori László ismertetett meg.

Mantak és Meneawan Chia könyvei, majd 2011-től Chia Mester tanításai személyesen és online tágították és mélyítették csikungos tudásom.

Természetgyógyászat terén több ágban képeztem magam, melyek között a kineziológia, az életmód tanácsadás-és terápia terén szereztem államilag elismert végzettséget, valamint a hagyományos kínai orvoslás tanításai, majd a TuiNa rendszer és masszázstechnikák elsajátítása következett. 

A TuiNa több ezer éves ősi terápiás módszer, gyógyászati alapokon nyugvó kínai masszázstechnika, amely a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) része. 

Személyes tapasztalataim, saját belső utam, több ezer tanítványom, kliensem tapasztalataival egészítik ki a tanításokat. Melyek közül kiemelkedik a női és férfi specifikus tanítások sora, hiszen az Arany Elxír a női és férfi ágak tanításai háttereit is áthagyományozó tanító láncolatán találtam meg mentoraimat. 

Több kínai és nyugati mester kiegészítő tanításaival fejlődhettem tovább, melyek közül kiemelkedik Daisy Lee Ragyogó Lótusz női csikung iskolája. A szerzetesnők dakini tanításaiért különösen hálás vagyok. Fontos tudományos alapokat szereztem Tevia Feng White Tiger csikung iskolájában. A 8 Trigram, 5 elem állatai és kifejezett egészségügyi problémák kezelésére kidolgozott sorozatok kapcsán sokat köszönhetek neki. Roni Edlund és Damo Mitchell már kifejezetten a női, férfi és páros alkímiai folyamatokban kalauzoltak.

A keleti orvoslás szerint az ember 3 részből áll: fizikai test, energetikai rendszer és az információs rendszer. Az általam tanított Arany Elixír Csikung rendszer gyakorlatai mindhárom szinten képesek oldani a kialakult problémákat.

Ha csak a fizikai test problémáival foglalkozunk, attól még az energetikai rendszerben és az érzelmi, gondolati rendszerünkben fennmaradnak az elakadások. Amikor szükséges kineziológiai, család-és rendszerállító módszerekkel kiegészítő kezelésekkel tudlak tovább segíteni mélyebb blokkoldási folyamatokban. 

Pozsgai Nikoletta

Kérdésed merült fel? Megválaszoljuk!

Online a Zoom felületén keresztül. Jelentkezés után megkapod a zoom linket, amivel az adott napon részt tudsz venni a programon. 

Internet, laptop / telefon, Ingyenes Zoom. Más eszközre nincs szükséged.

Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat és jó ha bekészítesz magadnak tiszta vizet. 

A hétvégére könnyen emészthető ételeket javaslok, hogy tudj figyelni és mozogni. 

Az első napot könnyed bemelegít csikunggal kezdjük, majd elméleti tanítás lesz az összefüggések megértéséért. Délután könnyebben, akár ülve is végezhető gyakorlatok jönnek az ÉletKapu gyakorlatok során. 

A második nap reggelén szintén bemelegítéssel kezdjük, majd az első napi ÉletKapu gyakorlatsort ismételjük, gyakoroljuk. A délelőtt elméleti hátteret adó rész után a délután ismét a gyakorlásé. Az Arany Elixír csikung összerendező gyakorlatsorát is lehet ülve végezni, ha erre szükséged  lehet. 

A harmadik napon szintén ismétléssel indulunk, majd intenzíven nekikezdünk az új kifejezetten női gyakorlatok elsajátításának, begyakorlásának. A harmadik napot is meditációval zárjuk, ami összegzi és elmélyíti a Női ÉletElixír tanításokat.

Mindkét esetben mutatok olyan könnyítéseket, amivel nehezebb mozgás esetén is tudod a gyakorlatokat végezni. 

…és szívesen mutatok olyan kivitelezéseket, amivel még több izmot, inakat és ízületeket is e tudsz vonni, és még hatékonyabban tudod a gyakorlatokat elvégezni. 

A testtartásokra külön figyelmet szentelünk. 

Igen, van rá lehetőséged, hogy kérdezz. Minden rész után van kérdés-válasz rész és a nap lezárásakor is lehet majd kérdezni. 

Igen, ebben az esetben a NEF 1 szintű tanfolyam elvégzésével tudsz kezdeni. Bármilyen korosztályba is tartozol, ha legalább ülni tudsz már el tudod kezdeni a tanulást, gyakorlást. 

A bónuszként adott 2 havi visszanézhetőség és a gyakorló órák részvétele nagyon sokat fog segíteni, hogy ellentétben egy általános egy napos tanfolyammal, rengeteg plusz segítséget kapsz, hogy tanultak valóban be is tudd építeni. 

A NEF 1-3 tanfolyami napokat követő pár munkanapon belül a tudástár felületén a Csikung fül alatt fogod megtalálni.

A Tudástárba a vásárlás során már a NEF 1 szintű tanfolyam vásárlásakor regisztráltál fiókot, ez automatikus adott már számodra. 

Ha bárhol elakadsz írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre és segítünk!

A NEF 1, 2, 3, szintű tanfolyamok akármelyik itt ezen egyedi ajánlatban feltüntetett variációban vásároltad meg az adott csomagot annak hozzáférési idejei az időkorlát, tehát a bónuszként kapott 2 hónapig lesznek visszanézhetők a felvételek számodra.

A csomagoknál felüntetett bónuszként kapsz a tanfolyami napok után visszanézhető lehetőséget, ami a tudástárban a tanfolyam után további 2 hónapig, összesen 61 napi elérhető még számodra ismétlésre, gyakorlásra. 

Ha bárhol elakadsz írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre és segítünk!

A NEF 1, 2, 3, szintekhez külön gyakorló órák vannak a NEF Csikung klubban. Ha már a klub tagja vagy, akkor az adott havi előfizetésednek megfelelően tudsz jönni immár a NEF szintórák gyakorló óráira is. 

Ha nem vagy a klub tagja,de itt megvásárolod a NEF 1-2-3 tanfolyamot, az ott leírtak szerint 2 hónapig további díjfizetés nélkül tudsz jönni az új szint gyakorlásának óráira és elérhetővé tesszük a LITE órákat is számodra. 

1 online élő gyakorló ára 4500Ft, ha külön egyedi óra részvételként szeretnéd megvásárolni. 

Igyekszünk minden NEF szinten legalább egy órát taratni minden hónapban. Jelenleg ezek alapján, havonta 1db NEF 2, 1 db NEF 3 órát tartunk, így összesen 2db órára tudsz jönni a 2 hónap során. 

Az órák időpontjairól az FB csoportban, a Klub felületén adunk tájékoztatást mindig. 

Ha bárhol elakadsz, nem kapsz zoom link hozzáférést a 2 hónap során írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre és segítünk!

A NEF 1, 2, 3, szintekhez külön gyakorló órák vannak a NEF Csikung klubban. Ha már a klub tagja vagy, akkor az adott havi előfizetésednek megfelelően tudsz jönni immár a NEF szintórák gyakorló óráira is. 

Ha nem vagy a klub tagja,de itt megvásárolod a NEF 1-2-3 tanfolyamot, az ott leírtak szerint 2 hónapig további díjfizetés nélkül tudsz jönni az új szint gyakorlásának óráira és elérhetővé tesszük a LITE órákat is számodra. 

1 online élő gyakorló ára 4500Ft, ha külön egyedi óra részvételként szeretnéd megvásárolni. 

Igyekszünk minden NEF szinten legalább egy órát taratni minden hónapban. Jelenleg ezek alapján, havonta 1db NEF 2, 1 db NEF 3 órát tartunk, így összesen 2db órára tudsz jönni a 2 hónap során. 

Az órák időpontjairól az FB csoportban, a Klub felületén adunk tájékoztatást mindig. 

Az órák élő gyakorló órákként vehetők igénybe, azaz nem visszanézhetők.

Ha bárhol elakadsz, nem kapsz zoom link hozzáférést a 2 hónap során írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre és segítünk!

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | AdatvédelmiNyilatkozat | Impresszum