Ébreszd női erőd, aktiváld női erőforrásaid!

Női ÉletErő Nap

Ingyenes és Online

Reggeltől estig várunk benneteket szeretettel egy ingyenes, inspiráló és erőt adó napon, amely a női energiák áramlására fókuszál. Előadások, meditációk és gyakorlatok várnak.

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mperc

Érdemes jönnöd, ha...

Miért kihagyhatatlan és mivel leszel gazdagabb?

Fedezd fel a női teremtő erő különleges világát a Női Életerő Nap ingyenes online rendezvényen, ahol szakértők vezetésével a női erő felébresztése kerül középpontba!

Merülj el a női energia világában és találj megoldásokat, tippeket a mindennapjaidhoz. Várnak az inspiráló előadások, mozgásprogramok és női élet elixír meditációk, hogy kapcsolódj a női erőddel. A részvétel online és teljesen ingyenes, csatlakozz az otthonodból március 2-án! Tapasztald meg a női életerő újjászületését magadban! 

"Az életerő forrása benned rejlik! Éld, Élvezd, Éltess!" - Pozsgai Nikoletta

Milyen programokra számíthatsz?

Női Csikung és Női Erő Ébresztő meditáció

Mozgással indítjuk a napot, ébresztjük női erőforrásainkat.

A csikung kifejezetten női ágával, a Női Energia Fitnesz segítségével ismerkedhetsz meg. 

Részletek a programról

09:00 – 9:45

Pozsgai Nikoletta

Ismerd meg Női Teremtő Erőd Forrásait!

Nőiségünk különleges erőforrásokkal rendelkezik, melyeket aktiválva valóban megvalósíthatjuk szívünk vágyait.

Pozsgai Nikoletta tréner-tanító-terapeuta. A Női Önmegvalósítás Kincsestárának alapítója, a Nők Tudástárnak létrehozója. Az AranyAsszony Iskola vezetője. Számos női mozgalom beindítója, úgy mint a magyarországi női körök, a vörös sátrak.  Női ÉletErő nap ötletgazdája.

Részletek a programról és az előadóról

10:00 – 10:45

Haness Rita

Kezdjük az alapokkal! Medence és az intim izmok

A kismedence és az intim izmok működése, ezek megismerése és fejlesztése kifejezetten fontos minden korosztály számára. Rita kalauzol bennünket a női anatómia világában, tippekkel, tanácsokkal készül minden korosztály számára.

Haness Rita gátizom rehabilitációs és biofeedback terapeuta gyógytornász. Szakterülete a
női kismedencei szervi süllyedésekből és a medencefenéki izomzat gyengeségéből ( vizelet –
és széklet inkontinencia, széltartási nehézségek, tág hüvely érzet, szülés utáni állapot stb.) ,
illetve túlfeszüléséből adódó egészségügyi problémák kezelése. Több mint 20 éve vezet
csoportos és egyéni női tréningeket, melyeken az orvosi evidenciákon nyugvó Kegel
gyakorlatokat tovább fejlesztő funkcionális gátizom tornát és egy olyan tudásanyagot tanít,
amelyre minden egészségtudatos nőnek szüksége van női egészsége megőrzéséhez és
helyreállításához.

Részletek a programról és az előadóról

11:00 – 11:45

Szentesi Szilvi

A Női Gyönyör Beavató Útja

A női életenergia szempontjából fontos témának, a női sz@xualitás és gyönyör izgalmas témáinak járunk utána, melyben az intimitás művésznője Szilvi lesz majd segítségünkre.

Szentesi Szilvi

Érzékiség szakértő, mentor, az egyedülálló intim olajok és parfümök tervezője, a Gyönyör Wellness online Női Klub alapítója.

Hazánkban elsőként vezette be a tudatos szexualitás fogalmát, majd népszerűsítette a BLISS intimitás Központban. Erotikus beavató regényében szintetizálta ennek az időszaknak a tanításait.

Küldetése, hogy mindannyian megtaláljuk és megtestesítsük önmaguk legjobb verzióját, megleljük a biztonságot nőiségünk megélésében, és az erotikus önkifejezésben.

Részletek a programról és az előadóról

12:00 – 12:45

Ebédszünet

13:00 – 15:00

Katinka Soetens

A Szenvedély Útja - angol nyelvű, magyar tolmácsolással

Szívből, szenvedélyes élettűzzel élni az életünket, lehetőséget egy valódi igaz élet megélésére. Az Istennő, a szeretet és szerelem művészetébe Katinka kísér bennünket.

Katinka Soetens az évente megrendezésre kerülő Glastonbury Istennő Konferencia társszervezője, Avalon Papnője, a szakrális szerelem papnője. Világszerte tanít, erőbe emel szertartásokon át, tréningeket és workshopokat tart, hogy az élet szentségét segítsen lehorgonyozni. 

Részletek a programról és az előadóról

15:00 – 15:45

Dézsi Réka

Az Erő, ami Beavat az Életbe

Minden élet az anyaméhben kezdődik. Az ahogyan születünk meghatározza életerőnket. Réka mesél majd a várandósság-szülés folyamatáról dúlai nézőpontból.
Dézsi Réka az elmúlt lassan 20 évben nők, családok szolgálatában állt különböző módokon. Közben két gyermeknek is életet adott, akik már a kamaszkor kihívásait is sikeresen megdolgozzák. Lassan 10 éve szervezeti, coach és szervezetfejlesztési tanácsadóként becsempészi a támogatást, a női minőséget a gazdasági szervezetekbe is, aminek az eszenciáját a szülőszobán integrált saját életébe . Mert ahogy az egyén, úgy a gazdasági társaság is egy organikus sejtcsomagból álló rendszer, ami meghatározott változásokon, fejlődésen vagy visszalépésen megy át folyamatosan. Az emberi és a szervezeti folyamatok támogatója, dúlája, sok-sok nő beavatója egy szeretetteli gyengéd minőségbe. Erről szól a januárban megjelent Burokrepedés – a megérkezés művészete című könyve, ami egyedi szemlélettel köt össze saját belső bölcsességünkkel.
 
Részletek a programról és az előadóról

16:00 – 16:45

Pozsgai Nikoletta

Taoista Szerelmi Alkímia - a Női ÉletElixír Mesternői

A női erőforrások aktiválásával, a női teremtő erő felébresztésével megnyílik előttünk a gyógyító szerelem alkimista útja. A Női ÉletElixír elkészítésének beavató titkainak eredünk nyomába.

Pozsgai Nikoletta tréner-tanító-terapeuta. A Női Önmegvalósítás Kincsestárának alapítója, a Nők Tudástárnak létrehozója. Az AranyAsszony Iskola vezetője. Számos női mozgalom beindítója, úgy mint a magyarországi női körök, a vörös sátrak.  Női ÉletErő nap ötletgazdája.

Részletek az előadóról

17:00 – 17:45

Esti Női ÉletElixír Csikung

Az esti női csikung mozgásóránk témája a női életelixír lesz, hozzá a női erőforrásaink aktiválása.

A mozgásóra 45 perces lesz, kényelmes, könnyed mozgást lehetővé tevő öltözetben gyere! Előtte közvetlenül ne egyél, inkább utána vacsorázz majd. 

Részletek a programról

18:00 – 18:45

Kerekasztalbeszélgetés: A női életút kihívásai és megoldásai

Az élő, interaktív beszélgetésben az élettapasztalatok megosztása mellett fő fókuszunk a kiútteremtés a mai modern női problémáira.

A szakértők beszélgetéséhez kérdéseket tudtok majd feltenni, érdemes készülni előre és a nap során is. 

Részletek a programról

20:00 – 21:00

Záró Női ÉletErő Meditáció

A hosszú, értékes, gazdag napunkat méltó meditációval zárjuk majd le, melynek fókuszában mi más lenne mint a női életerőnk maga.

A meditáció időtartama: 30 perc

Részletek a programról

21:00 – 21:30

1-2 perces friss ízelítő videók az előadóktól Neked:

"A legnehezebb az elvárásoknak megfelelni a szülés alatt nőként... Hogyan kapcsolható össze a múlt tudása a jövővel, hogy megtámogasd gyermeked útját? "

"Nőiséged az ágyban. Hogyan tudod természetes módon biztonsággal átadni önmagad a gyönyörnek, szenvedélynek és az érzéki sz@xualitásnak? "

"Sz@xualitásod színesítése, intim problémáid megszüntetése. Gátizom tanácsok 5-10 perces napi gyakorlatok, amiket otthon félelem nélkül végezhetsz."

"Ami áll, az meghal. Amit mozgásba lendítünk az feléled. Éledj, ébreszd női energiád, s vele nőiséged! Várunk a női csikung órákon!"

"Ismerd meg női teremtő erőd forrásait! Ébreszd méhed és szíved erejét. Tudd meg milyen állomások vannak a női életút beavató útján? "

"A sz@xuális energia életenergia a taoista mesternők szerint.
A szeretkezéssel gyógyítani lehet, és emelkedni. Hogyan? Milyen gyakorlatokkal lehet ide eljutni?"

Egyszerű a jelentkezés!

1. Regisztrálj

A program ingyenes, regisztrációhoz kötött. Regisztrálj és biztosítva a helyed!

2. Fogadd az emailt

Kapsz egy visszaigazoló emailt, amiben fontos információkat találsz.(Zoom link, felvétel rendelési lehetőség, kérdőív.)

3. Élvezd!

Teremts magadnak énidőt, legyél velünk aktívan, mert megérdemled ezt az időt!

Ha most csatlakozol automatikusan részt veszel nyerményjátékos sorsolásunkban - nézd meg mit nyerhetsz:

Játékszabály: aki jelen van élőben az játszik. 

Sorsolás a Női ÉletErő napon

Méh Erő Ébresztő Könyv

Pozsgai Nikolettától

Értéke: 6.825 Ft/db

276 oldal * keményborítós, 2017-es első kiadása óta sikerkönyv, immár 10. utánnyomása kapható!

A legfontosabb  méh erő ébresztésének, ezzel a női teremtő erő aktiválásának, a női egészség helyreállításának, ezzel a nőiség legfájóbb sebeinek gyógyítását szolgáló könyv. A legfontosabb női energiarendszer tanítások, köztük a méh tanítások, méh tisztító és méh energetizáló gyakorlatok mellett olyan témák kaptak benne helyet, mint az anyaseb mibenléte, gyógyítása, a férfiakkal kapcsolatos sérülések eredete, oldásának útja és a női bevató életút tanításai. Fejezetenként különleges női szertartások és méh rituálék ajánlatai, hozzá lélekemelő üzenetek, Méhnővéri útravalók.  A könyv egyszerre ismeretterjesztő és kézikönyv, mely segít átlátni és oldani a szenvedésekkel és önfeláldozással teli transzegenerációs női traumáinkat. Egy vitális, egészséges, életvidám női élet kialakításában kulcsfontosságú szerepet kap ez a könyv. Legyen ott a Te könyvespolcodon is!

Részletek

Sorsolás a Női ÉletErő napon

A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja Könyv

Pozsgai Nikolettától​

Értéke: 6.825 Ft/db

Női önismeret. Női önbecsülés. Női önbizalom. Női teljesség. Látni a saját sziromruhád színpompáját, tudatában lenni az illatodnak, vonzó bájaidnak. Újra szeretni önmagadat, emberként és nőként egyaránt. Eljutni belső forrásodhoz, inspirációt és lehetőségeket kínálva, hogy a nőiséget a maga legteljesebb formájában tudd megélni.

Részletek

Sorsolás a Női ÉletErő napon

Pozitív Énképfejlesztés Nőknek Könyv

Pozsgai Nikolettától​

Értéke: 5.250 Ft/db

Tudd meg KI VAGY!, milyen értékeid vannak, miben vagy különleges és számold fel az önkorlátozó programokat, melyek a múltadban gyökereznek. Ebben a folyamatban szolgál útmutatóul a Pozitív Énképfejlesztő könyv. Hasznos gyakorlataival kísérőd és vezetőd lesz az énkép birodalmában, az énképed feltárásában, megértésében, a negatív énkép szeletkék átalakításában és pozitív énképed kialakításában, az önbecsülésed és önértékelésed helyreállításában, az önbizalmad megerősítésében.

Részletek

Sorsolás a Női ÉletErő napon

Burokrepedés Könyv

Dézsi Rékától

Értéke: 4.990 Ft/db

Sokan nem tudják, hogy az egész életünket a leginkább az határozza meg, hogy HOGYAN SZÜLETÜNK. Dézsi Réka egy nagyon sokat adó könyvet írt ebben a témában, amit minden szülés előtt álló nőtársamnak ajánlok szeretettel.

Részletek

Sorsolás a Női ÉletErő napon

Beavatások és beavatódások könyv

Szentesi Szilviától

Értéke: 5.500 Ft/db

Ez a könyv egyszerűen beszippant és behúz egy olyan világba, ami távol esik a hétköznapok valóságától. A történések hol a magasba repítenek, hol a zsigerekbe hatolnak – ily módon válik a sz@xualitás egy imává, szenvedélyes vallomássá. A sz@xtől a beavató tantrikus szeretkezésig tárul fel az erotika megannyi árnyalata. Olykor elvarázsol, máskor provokál. Néha misztikus, máskor kijózanítóan őszinte.

Részletek

Sorsolás a Női ÉletErő napon

30 perces gátizom vizsgálat hüvelyerő méréssel áprilisban

Haness Ritától

Értéke: 7.500 Ft /db

Segítek, ha nem tudod merre indulj. Tudom sokszor nehéz eldönteni, hogy a csoportos vagy az egyéni, a személyes vagy az online Professzionális Intim Tréning
lehet-e ideális számodra. Valójában az állapotod szabja meg, hogy melyik a legmegfelelőbb,
és melyik segíti legjobban a fejlődésedet.

Felmérem a medencefenéki izomzat állapotát manuális és műszeres vizsgálattal.

Részletek

Sorsolás a Női ÉletErő napon

60 perces konzultáció gátizom vizsgálattal, hüvelyerő méréssel májusban

Haness Ritától

Értéke: 18.000 Ft/db

Mi történik a 60 perces személyes konzultáció alkalmával?

 • Panaszok összegzése – elmondod a panaszaidat
 • Anamnézis felvétel – részletesen kikérdezlek a jelenlegi állapotod előzményeiről, a kórtörténetedről
 • Áttekintem a problémáddal kapcsolatos korábbi orvosi vizsgálataid eredményeit, a leleteidet
 • Rizikófaktor felmérés – meghatározom, hogy hány olyan tényező van az életmódodban és az egészségügyi előzményeidben, amelyek későbbi állapotromlást idézhetnek elő
 • Fizioterápiás vizsgálat
  • Vizuális vizsgálat – alkatod, tartásod, gerinced, vénáid és a gátizmaid működésének megtekintése
  • Hasfalad vizsgálata
  • Gátizmaid szorító erejének vizsgálata tapintással és mérő eszközzel
  • Javaslattétel a terápiára vonatkozóan
Részletek

Sorsolás a Női ÉletErő napon

10 órás Professzionális Intim Tréning egy résztvevőnek március- áprilisban

Haness Ritától

Értéke: 42.000 Ft/db

34 éves gyógytornász tapasztalatommal átfogó egészségügyi szemlélettel vezetem a tanfolyamokat.

Professzionális képzést kapsz

35 éves gyógytornász tapasztalatommal átfogó egészségügyi szemlélettel vezetem a tanfolyamokat. 22 éve tanítom a hüvely-húgycső-végbél gyakorlatokat. A tudásomat szakmailag folyamatosan gazdagítom és naprakészen tartom.

A gátizom torna gyakorlásával felszabadultabbá és örömtelibbé válhatsz.

Kézbe veheted a női egészséged

Az orvosi evidenciákon alapuló Kegel gyakorlatokat továbbfejlesztő gátizom torna gyakorlásával felszabadultabbá és örömtelibbé válhatsz. Kiteljesedhetsz. Megújulhat a párkapcsolatod vagy ha éppen nincs partnered, akkor magabiztosabban fogadhatod a másik nem közeledését.

egy olyan ismeretanyag birtokába kerülsz, amelyre minden önmagára igényes nőnek szüksége van ahhoz, hogy hosszú távon egészséges maradjon

Valódi tudás birtokába kerülsz

Ezen a tanfolyamon nem csak tornázol majd, hanem egy olyan ismeretanyag birtokába kerülsz, amelyre minden önmagára igényes nőnek szüksége van ahhoz, hogy helyreállítsa vagy megőrizze női egészségét, hosszú távon élvezze azt, és nő legyen a szó igazi értelmében.

Részletek

Sorsolás a Női ÉletErő napon

NEF 1.szintű tanfolyami részvétel

Pozsgai Nikolettától

Értéke: 29.990Ft/db

A gátizom torna gyakorlásával felszabadultabbá és örömtelibbé válhatsz.

Kézbe veheted a női egészséged,  elindulhatsz a legfontosabb energiagyakorlatokkal a Női Energia Fitnesz útján. 

Időpont:

2024. március 15. 10:00-18:00 

Részletes leírást itt találsz a tanfolyamról:

https://noicsikung.hu/noi-eletelixir-csikung-intenziv/

Részletek

A Női Életerő Nap témája és ötletgazdája: Pozsgai Nikoletta

Hívunk a változásra! Minden vágyunk a szakértőkkel, hogy nőként felfedezd, ragyogtasd és teljes mértékben élvezd a benned rejlő teremtő erőt. Egyetértünk abban, hogy a női erő a lüktető, szenvedélyes életerő a vitalitásunk kulcsa! 

Mert
VAN MÁS VÁLASZTÁS a fáradt, kedvetlen, ezerfelé szakadt női élet helyett! A szakértőket úgy kértem fel, hogy együttesen reprezentáljuk a női életproblémákat és a nap során ezekben keresünk megoldásokat, kiutakat. Az életútjainkkal példázzuk, hogy lehetséges szívből, szenvedélyből, élettűzből élni! Minden megpróbáltatásból főnixként felszárnyalni! Életpéldái vagyunk annak hogyan teremtjük újjá magunkat időről-időre! 
 
Mert mi nők vagyunk a változás forrása! 
 
Szeretettel várunk ezen az inspiráló napon én és a meghívott vendég szakértők. Egy olyan utazáson vezetünk végig, ahol a női esszencia mélységeibe kalandozunk. Feltárjuk azokat a titkokat, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy kiteljesedett nőiségben, egészségben és örömben élj. 
 
Több mint két évtizedes tapasztalattal a hátam mögött a női kliensekkel dolgozva, női segítőket képezve és mentorálva, igazi női alkimista vagyok , személyes tapasztalataim, saját belső utam, több ezer tanítványom, kliensem tapasztalataival egészítik ki a mai napot …és ez csak az én ajándékom…. 
 
A meghívott szakértők életpéldája, elért eredményei megannyi ajándékot hoznak és a Veled együtt teremtés az igazi hatástöbbszöröző erő! 
 
Csatlakozz hozzánk ebben a mozgalomban, ahol együtt teremtünk egy gyönyörű örökséget, amely az egész női közösség felemelkedését, kiteljesedését, virágzását szolgálja.
 

Várunk szeretettel! Veled lesz teljes a nap!

Pozsgai Nikoletta

Kérdésed merült fel? Megválaszoljuk!

Ha szeretnéd visszanézni a programot, mert szeretnél elmélyülni az egyes előadások/interjúk/meditációk/csikung órákban, akkor van lehetőséged megvásárolni a felvételt.

A regisztrációt követően azonnal felkínáljuk ezt a lehetőséget. 

A program napján éjfélig erre kedvezményes 6 990Ft-ért van lehetőséged, utána 19 990Ft-ért lesznek elérhetők a felvételek. 

A felvétel vásárlások összegét 100%-ban visszaforgatjuk, hogy minél több nőhöz eljuttassuk a Női ÉletErő napot.

Ha szeretnéd visszanézni a programot, mert nem érsz rá aznap, esetleg csak részben, vagy szeretnél elmélyülni az egyes előadások/interjúk/meditációk/csikung órákban, akkor van lehetőséged megvásárolni a felvételt.

A regisztrációt követően azonnal felkínáljuk ezt a lehetőséget. 

A felvétel vásárlások összegét 100%-ban visszaforgatjuk, hogy minél több nőhöz eljuttassuk a Női ÉletErő napot.

A felvételeket előre vagy legkésőbb a rendezvény napján kedvezményes áron 6 990Ft-ért rendelhetsz meg. Később a teljes áron, azaz 19 990Ft-ért lehet csak megvásárolni. 

Jelentkezz Most az Ingyenes
Női ÉletErő Napra!

"Nem félek az erőmtől, mert a lényegemet hozom vele világra. Élem az erőm, mert éltetem vele a világot!" - Pozsgai Nikoletta

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | AdatvédelmiNyilatkozat | Impresszum